[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
cu in幾多人
cu in幾多人

今日唔係好多 嚟written test好似得十幾個 應該係每日十幾十幾個咁in 啱啱做完 written test 睇怕都凶多吉少
有無in左仁安嘅巴絲講下形式同問左啲咩

好多人in 去到登記之後會俾張嘢你做 中英各一題 之後會入房 interview 好似都係睇你份 profile問返你嘢 希望幫到你
cu in幾多人

今日唔係好多 嚟written test好似得十幾個 應該係每日十幾十幾個咁in 啱啱做完 written test 睇怕都凶多吉少

我in完 個日都係10個到
cu in幾多人

我in完 個日都係10個到

唔知會total in幾多呢

好多人in 去到登記之後會俾張嘢你做 中英各一題 之後會入房 interview 好似都係睇你份 profile問返你嘢 希望幫到你

你地係巴定絲 感覺上好似幾乎冇巴打去私院in

冇理科報唔到ha 唔駛理科啲en差唔多報哂
有冇人收到en interview
Ha En interview應該8月頭開始派 10號打後開始in

年年都係咁

其他唔知 今年仁安就報得名都in
但每年收既巴大概4-5個
好多野想但係有老師mon post 點算

大概幾多分會收
大概幾多分會收

Rn 18-20 ip

En 16up
大概幾多分會收

Rn 18-20 ip

En 16up

講緊ha?

前幾頁有幾個巴絲都有去仁安in
大概幾多分會收

Rn 18-20 ip

En 16up

講緊ha?

無錯

大約數黎,出而東華都收緊呢個分
ha en一早截
其實係咪唔預dse去?

又要等多年?
ha en一早截
其實係咪唔預dse去?

又要等多年?

建議你做好資料搜集
HA RN EN都會係放榜黎數天先deadline
HA取態會收應屆考生
ha en一早截
其實係咪唔預dse去?

又要等多年?

建議你做好資料搜集
HA取態會收應屆考生

有得揀rn點解要揀en
ha en一早截
其實係咪唔預dse去?

又要等多年?

建議你做好資料搜集
HA取態會收應屆考生

有得揀rn點解要揀en

offer都未有 唔好問定假設性問題
你有齊rn en offer 再講啦
係咪得養和唔洗報名費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞