購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
被害妄想
要睇下講乜喎反駁得有論點既話,就算屌我串我都會逐點回應,論壇就係屌黎屌去,佢冇映射我係打手,但就九唔搭八無啦啦講社工d野囉
合理懷疑,你仲自爆埋
有論點未?在線等
又自爆
老屈咩幫人講野,即係牧場xx打手
冇睇你哋傾乜
不過竹澤汀同樓主出名戇鳩,你咁得閒理佢哋都有
你知唔知邊叫良心? 所以繼續繁殖賣先救咗好多人 唔係為錢而行? 你好撚叻呀傻鳩
起撚底原來係自稱良心開開心心賣寵物為錢19腦細
睇完你依句真係笑到成個人醒哂
醒晒咁你搵到論點未
發覺你真係有少少M底,尋晚比人撚完都仲衝出黎
私人繁殖
點知原來雙非貓
你有d妄想症明明係我撚你地,撚到你地瘋狂自爆
而你仲未兜到你支持動物買賣
法律又唔識,話咩簽左就有法律效力
你柒左讓下你畀你退一步轉講追蹤,點知又柒一次
而家你完全冇晒論點
嘈咗成十頁 完全跟唔到
冇乜新野
一個打緊稻草人
一個支持買賣動物
冇乜特別,純粹有條友以為自己好醒,點知比人撚狗咁撚,btw應該唔會再應佢,尋日都玩到夠哂皮
你覆人之前追下post先啦 呢位人兄唔鍾意人互撐㗎 叫呢個行為做互含 我就算支持lgbtq都知佢唔鍾意啦

你點解要做啲人哋唔鍾意嘅嘢

慘,搞到你要逃避現實
你連搵個論點都搵唔到,當然應唔到我
唔敢覆 一陣又俾人話係互含

利申:支持lgbtq不過人哋唔鍾意就費事啦
唔互含咪幫佢諗下點兜
佢支持買賣動物
話跟足外國咁就得
點知美國韓國等等仲寬鬆過香港,唯有jer住法國個承諾書
仲講到承諾書好撚有用,點知d論點廢到幾句就畀人收左皮駁唔返,夾住條尾屌住走
對住啲搵交拗既文盲冷處理就好
咪由得佢一個毒撚係屋企以為自己好叻叻打飛機就算
做得好監管咪冇問題囉 香港而家問題就係冇做好監管 冇相對完善制度 法例形同虛設 大部分人又唔理 咁緊係唔支持買賣啦

之於 你哋邊個兜 邊個屌走邊個我真係唔知喇 冇睇好多頁 入面大部分都係人身攻擊同咬住對方啲細微位唔放(兩邊都係)都費事睇
班賤種嚟,所以如果有錢我支持你買貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞