購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
屌,原來仲覺得我原本係影射緊你同屌緊你
真蠢定死撐
後者既話真係唔好再撐,好柒呀
點解要笑合理推測,你仲要自爆埋,指名道姓埋話我屌義工,即係fit返落原本你quote果個討論上面
你自己都自爆埋,仲使咩我覺得
死撐唔適用係我身上,你地自爆少d咪唔使死撐
打個「你」字又指名道姓
打晒會員id就冇指名道姓、就係影射緊你
你d邏輯同思路真係混亂到不堪定係諗住都係柒同丟架所以玩泥漿摔角算?
仲死撐緊人地影射你,柒到死淨把口
Quote我打「你」仲唔夠指名道姓
映射我果陣你都未打會員id喎,整理好思緒先講野啦,仲有面話人邏輯思維混亂
我quote 629,629quote599,599 quote你 = 我影射你,屌鳩你

好好笑,黎多d
「班牧場乜乜, 銀火石打手全部當睇唔到」唔係quote你,又指名道姓唔係講你都係影射你、屌鳩你
打「你」就係指名道姓影射你
完全唔使死撐,因為你地自爆畀晒料
有人quote我話我屌義工,你quote佢話d乜乜打手扮睇唔到,你再自爆話我屌義工,仲想死撐話唔係想映射你知自己柒左原來我冇屌畀人話打稻草人就急急腳改口話唔係指我另一邊同個老友互含又映射係某某會員分身
更係好笑啦,你後尾仲自爆埋幫我完整左成個推論
我quote 629,629quote599,599 quote你 = 我影射你,屌鳩你
你有呢個推論已經夠好笑傻閪 頭紋字鳩#42178
Quote我打「你」咪指名道姓
當你加打手兩個字即唔限於本人,咁你指名道姓某人或鋪頭既打手,都可以同時映射緊其他人,完全冇衝突
629係幫599幫充資料,實際上你可以當係一個留言,599話我屌義工,你搭嘴話乜乜打手當睇唔到,完全係一個合理推論你仲幫我證實埋,講漏嘴話我屌義工
繼續死撐啦,根本唔撚識你係乜水,好撚得閒影射你不過你呢種人實覺得自己係世界中心,唔係quote你打晒名都夠僵話人專登針對你

你ff人地串你,你柒左所以人地笑鳩你串你,唔代表你之前ff既野係岩
咁都睇唔明就幫你唔到,睇醫生吧啦
quote你打你又指名道姓
唔quote你冇打你打埋人名又係針對你針對晒成個討論串d人
你既常理同合理真係唔好拎出黎比人笑
見你追住咬仲以為你係629,點撚知係隔撚左幾個quote
我完全唔需要撐d咩,打稻草人出醜果個又唔係我
又ff咩世界中心,打晒名但加打手兩個字已經可以係一個群體,仲唔撚明
你既所謂串你就係自爆成個post我都冇屌過義工,你居然講漏嘴話我屌義工講出左你原本個諗法
睇黎你仲未get到你打完d人名後面加左打手兩個字,即係素衣打手可以係指幫你既打手,當你指既係一個群體,成件事就冇任何衝突
你仲死撐緊覺得人地串鳩你影射你,冇面既咪唔覺得自己柒囉
人地抽牧場哥水,你要追人黎咬,人地覺得你同牧場哥一樣質地屌鳩你好合理。自己做既孽,自己承擔返果
不過你呢種蠢材就覺得「呀,咁姐係證實佢最初真係屌緊我」解釋到咁清楚你仲係冥頑不靈
無三不成幾,仲要629係幫599幫充資料,連咁叫合理都睇唔出真係唔好拎出黎畀人笑
你連銀火石都唔知係乜又覺得人地話你打手,真係好合理喎
更合理唔係應該問下先,唔係追住黎吠,吠到比人屌就覺得「我當初既推論係正確 佢真係屌緊我」你話你蠢唔蠢
仲未明
抽佢水,唔需要加打手兩個字
當你加左就代表你講緊一個群體,你指名道姓一個人係另一回事
話你打稻草人就叫追你咬點知畀你老友踢爆原來真係打緊稻草人
你柒撚左咪厚面皮唔認映射緊
低能,姐係任何人quote#629都係同你有關?
就算你夾硬拉埋黎講,#599亦都冇屌鳩你喎
定係覺得#599絲打同你意見唔岩就係屌你串你影射你?
使咩知係咩,我冇做任何打手,見你映射d乜乜打手已經可以話你打稻草人啦
你連銀火石係乜都唔知人地又唔係quote你都可以覺得人地屈你打手,真係好厚面皮
講到尾就係自我中心,自我意識過盛
同埋得鳩閒撩交嗌

唔駛幫牧場哥講說話啦,條友d貨去晒海關度好頭痕呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞