購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
由頭到尾冇quote過你,係quote既討論串中段有個係你,咁都常理計屌緊你
我咪屌埋上面全串討論申d會員?傻閪用下腦先講野啦,第三次要求你用腦啦,幫幫手啦唔該,
截取某詩篇的一章或一句為己用,借來表達自己的意思,而不顧原詩作者的本意。 語本《左傳. 襄公二十八年》。 後用「斷章取義」泛指截取別人的詩文或談話中的某一段落為己用,而不顧其原意。
唔好加可能呀嘛,一陣又話冇講死一定係
成個小學雞咁想留d走盞位
其實你睇唔睇得明我講過乜
文盲就落樓下叫看更讀比你聽啦懵撚
又講又中,淨係9up講d傻閪野當自己駁左贏左
頭紋字鳩 #42178,指名道姓咁講,你真係戇鳩仔黎
你就最冇走盞啦
成篇文cut我一句
答左我d咩?剩係見你打稻草人,拎埋d唔知乜乜xx打手,即係邊個?指名道姓d唔係一陣又賴皮
而家又自爆真係屌緊我,自打嘴巴
成個post我都冇屌過義工,仲支持虐待動物加刑罰笑死
你咪講過支持動物買賣囉再講埋d引人笑既野,咩簽左就有法律效力
所以咪話你d撚樣,撩交嗌咪叻
「支持虐待動物加刑罰」支持得好似你戇鳩鳩撩比人屌咁落力就好了
認真,落樓下問完看更再上黎ok?
你想講你講野前後有矛盾?等睇你辯駁喎
你咁耐都係駁左個簽書有法律效力自曝其短左自己刑事民事不分
人人有共識既野,你會唔會不停提
你需唔需不停提你阿媽係女人
前面自爆左係講緊我,仲兜乜春
你確定啲文盲識睇咩?
佢而家十足十果叫收左錢係七一扮愛國但係就連國歌都唔識唱既懵撚
點樣斷章取義法?畀晒機會佢辯駁,點個辯到自曝其短兜唔返喎,我都想睇佢點兜呀
刑事民事都不分既人去質疑人文盲
肯應未呀,會員 頭紋字鳩 #42178
我係咪屌緊你到時屌緊上面討論串D巴絲呀?常理黎講
你個連登壞左?定唔記得自己自爆左?
係既係既,人地QUOTE其他人就係屌緊你
QUOTE你就係自爆屌你
講返事實就係兜
建議會員 頭紋字鳩#42178 本人快D去睇醫生,被害妄想症十分嚴重順便醫埋個腦
打稻草人,睇唔到你同你D隊友有咩共識
咩滿地花生全部唔支持加重刑罰,最好唔好罰
係既係既,常理黎講,人地QUOTE其他人就係屌緊你
QUOTE你就係自爆屌你
講返事實就係兜
建議會員 頭紋字鳩#42178 本人快D去睇醫生,被害妄想症十分嚴重順便醫埋個腦
自己自爆仲好意思話人妄想
「都話你呢d傻閪,鬧貓義工呀撩交嗌就叻」
你自己講
然後599就係九唔搭八以為我屌貓義工
然後你又引用幫佢補充資料果個留言
我d隊友即係邊d指名道姓d呀,一陣又話冇講過
係,聲大大冇貨賣正經野一句支持就算,但亂鳩咬人就咬足幾頁
唔知同牧場哥一樣收錢做野定真係冇腦
成個po都冇見過佢蒲頭,話唔定係分身黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞