購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
照 會員 頭紋字鳩#42178你既常理黎講,我屌撚晒全個討論串D人,關你閪事咩 你鍾意咪認領返幾隻字囉,例如 傻閪
兩個互含互相安慰,自己自爆完話人亂咬你
睇條傻閪話人文盲,叫人揾看更,咁就loop左幾頁,小學雞到,但自己柒左兜唔到嗰啲就隻字不提
有人衝出黎同你互含啦,係咪好開心呢
本身我都思疑緊係咪D貨比海關捉晒,牧場哥頭痕緊 原來轉左分身
你都自爆完指名道姓話「你」仲死撐兜乜野
睇你柒會開心d,等緊你辯駁唔好成日話我斷章取義冇畀機會你解釋
屌,原來打稻草人打到上太空,屌緊既人連post都冇入
即係我笑你打稻草人係冇講錯
你成日自爆,使唔使整理下自己思緒先
早一兩日就話當你正常人姐,而家明知你文盲我仲會唔會哂口水同你辯駁?
玩鳩完你就算啦柒頭
笑撚左
1. 我QUOTE果條友唔係你
2. 我指名道姓「班牧場乜乜, 銀火石打手全部當睇唔到」唔係你
3.我亦冇打個「你」字
你都衝出黎話係屌緊你

到真係屌你又話人屌你
姐係常理黎講係咪都屌緊你

原來 會員頭紋字鳩 #42178 真係short左
係囉,比人屌果條友連post都冇入
但你就衝出黎認
依家又知我屌緊第個啦?
唔係話我屌緊你架咩?會員 頭紋字鳩 #42178
其實你知唔知你先係文盲果個刑事係咩你都未知先會講埋d咩簽左就有法律效力
on9
我幾時講過關刑事咩事
唔該你cut出黎
你連會員名都冇打就叫指名道姓左架喇
出黎話你打稻草人就係話你亂咁映射人係乜乜打手呀
你自己都自爆左講緊我,即係冇講錯
文盲真係文盲,邊個有認
話佢打稻草人咪就係否認既一種
照咁睇條友明知唔係屌緊佢,不過都要衝出黎指鹿為馬,撩交嘈
你咪自爆左屌緊我囉因為你打稻草人想映射我係d乜乜打手,成件事咪冇衝突
你又知佢會員名唔係叫牧場乜乜?又話唔識假左少少囉
依家又變講緊你?
係呀,咩都係講緊你,你有回過既post樓下冇quote你都係屌鳩緊你,會員頭紋字鳩 #42178
而家又話人地唔係屌你啦?
咁你到底知唔知自己屌緊乜
媽呀好亂
所以話你都未知你柒係邊
「簽左就有法律效力」<你講的
依句已經表達到你唔知刑事罪行係乜黎
法國刑事化左棄養動物,無論你有冇簽,你棄養都係刑事犯罪,你講得出「簽左就有法律效力」就係你以為簽左先會生效,但刑事係唔需要你簽已經生效
咪姐係你柒撚左囉 影射你?屌鳩你?
自我中心到
仲以為自己識駁人好叻叻,點知自己比人當狗撚緊都唔知
一時又話唔係屌佢一時又話屌佢
真係語無倫次九唔搭八既極致
我話知你咩牧場xx想映射我係某會員定某群組既打手
我全部都唔會係,咁咪可以直接話你係打稻草人囉
你自己自爆講緊我,咩又變講緊我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞