購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
所以我咪屌足你幾日話你唔知我講乜囉

知唔知簽左承諾書表示啲乜呀
承諾書有你自己既資料,有乜事都搵到你呀柒頭

殺人夠刑事啦,搵唔到兇手罰邊個呀
你咪柒撚左自爆完想玩小學雞冇指名道姓咁映射就係冇
你係咪話緊你自己
1. 我QUOTE果條友唔係你
2. 我指名道姓「班牧場乜乜, 銀火石打手全部當睇唔到」唔係你
3.我亦冇打個「你」字
你都衝出黎話係影射緊你
照你既常理推斷我又係咪影射緊討論串入面全部人
因為九唔搭八果個係你
話緊你打稻草人亂咁映射人係d乜乜打手,成件事完全冇矛盾衝突,要靠互含拎存在感
講晒名唔係屌你又話屌你
唔講名又係屌你
係唔撚係都屌你,影射你,串鳩你
咁真係容許我講句:你真係好撚柒,頭紋字鳩 #42178
話緊你啦呀,「頭紋字鳩」
真係要打全名你先睇得明
咁你就咪撚講咩法律效力啦講追蹤到啦
然後依樣已經一早講過
你簽完,佢棄養,如果冇打晶片你點追?
如果有打晶片本身就有主人資料冇簽都追到,想問你做乜柒
頭先又話我屌緊既人冇入post,一陣又我影射你係打手,依家又話我影射「人」
欣賞你既思路,夠晒亂
小學雞反彈
邊有講晒名?你打晒代號點知你乜撚野黎
要打埋會員編號 頭紋字鳩 #42178
唔係我上面打牧場哥佢又話咩打得唔清楚,係影射緊人
咁係因為你老友出黎自爆話原來你打緊果隻稻草人原來連post都冇入先知原來你打到上太空咋
亂係因為以你既水平理解唔到
牧場乜乜唔係名?銀火石唔係名?
同埋照頭紋字鳩 #42178常理黎講我屌晒成個討論串d人,點解得你一個衝出黎柒話比我影射?睇黎你d常理都唔係正常人明白
正常人實get到我講乜,你又唔一早講明你係傻既我點會知姐
如果如果,咁乜撚都唔好做啦,不過到時你乜撚又屈我支持買賣
依家又知我屌緊其他人,咁你認你柒撚左未
你既水平同常理都唔係正常人理解到,唔好意思
你係咪話緊你自己
你岩,真係好撚小學雞
咁就叫名架喇?初初你老友未自爆前我仲以為係鋪頭黎,你後面仲加左打手,即係可以唔限於該會員,幫佢手既都叫打手
因為唔係人人有笑你打稻草人囉
因為事實就係咁,唔係一個反彈黎
你係支持唔使屈喎
正常人都知冇撚用,咁你又唔知?
講到簽書個意義未?
原本你想映射我點知原來我冇屌義工知自己柒左咪想改口囉
岩先都仲有試圖映射我係某某分身呀
牧場乜乜唔係名?銀火石唔係名?
同埋照頭紋字鳩 #42178常理黎講我屌晒成個討論串d人,點解得你一個衝出黎柒話比我影射?睇黎你d常理都唔係正常人明白
咁就叫名架喇?初初你老友未自爆前我仲以為係鋪頭黎,你後面仲加左打手,即係可以唔限於該會員,幫佢手既都叫打手
因為唔係人人有時間笑你打稻草人囉
你真係好撚黐線
自己覺得冇用 =正常人覺得冇用
你連我既前設係乜都唔知就係咁屈我支持買賣
自己唔接受人地個答案就繼續話人唔答你
樓上講得你好岩,你真係快啲睇醫生啦,我驚你癲起上黎無啦啦做傻事
唔係quote你,唔知咩黎都可以老屈人影射你係打手講完有冇笑出黎?
咁你講得出有咩用未姐,等緊你
說好好法律效力又係乜野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞