購買代替領養嘅朋友要忍忍手住 呢排冇得買貓住喇

952 回覆
553 Like 92 Dislike
Jackson_Galaxy係你呀?
你呢d撚樣都幾好笑,專登黎撩交嘈quote又唔係quote你,指名道姓講緊邊個都可以衝出黎柒
衝完出黎人地自然當你地一堆,又要小器
真傻定抄懵呀
講緊連登引用我個回覆呀,打夠稻草人未
我#652 quote #629,Jackson_Galaxy係你呀?
你自己衝出黎搭嗲
629 quote既599咪quote緊我
629係幫充599資料咋喎
我#652 quote #629,Jackson_Galaxy係你呀?
你自己衝出黎搭嗲
629 quote既599咪quote緊我
629係幫599補充資料咋喎
姐係唔係我quote緊你囉柒頭
不如話我屌撚晒上面每個發過言既人支持棄養丫笨
唔一定要直接quote架
原本果串留言就係我一直同另一個講緊買賣規管既問題
定你承認你地講埋d野九唔搭八亂搭嗲柒下柒下咁
on9,唔係quote你都咁撚多嗲,好撚大官威
整埋版規叫人跟丫笨唔知以為上緊香討

話你衝出黎撩交嗌離題真係冇講錯
隨時係牧場乜乜同銀火石打手d朋友仔,幫佢地轉移視線
咁我都可以話我直接笑你打稻草人你又咁撚多嗲,好撚大官威
我係衝出黎嗌交,但冇離過題
牧場乜乜同銀火石打手即係邊個?定又係稻草人黎
你直接quote我丫嘛柒頭
我上面冇撚quote你你都可以話人地屌鳩你棄養打稻草人啦講野前用下腦先啦,蠢又追住人吠,好低質

btw你呢d咁既思維同分析水平仲想同人辯論,唔好搞笑啦
講錯左
會員 頭紋字鳩 #42178
你果d街市級撩交嗌黎,唔應該用「辯論」黎形容,唔好意思
直接quote你笑你打稻草人都唔得?好撚大官威,整埋版規叫人跟丫笨唔知以為上緊香討

岩岩先收左樓主老友皮,幾好玩,等你接盤
咪撚理佢啦
條文盲九成見悶上黎搵交拗,連埋你已經前後三個人屌佢語無倫次
又互含,連咩承諾書簽左先有法律效力都講得出
真係唔知邊個語無倫次,刑事同民事都唔邊分
邊3個?兩個刑事民事不分同一個亂搭嗲打稻草人既
咪撚理佢啦
條文盲九成見悶上黎搵交拗,連埋你已經前後三個人屌佢語無倫次
又互含,連咩承諾書簽左先有法律效力都講得出
真係唔知邊個語無倫次,刑事同民事都唔識分
邊3個?兩個刑事民事不分同一個亂搭嗲打稻草人既
語無論次真係講得好岩
人地唔係quote佢兼指名道晒姓,佢就衝出黎柒話人成串討論其中一個有佢份,所以係打佢稻草人
自己quote人屌鳩人就話唔係直接屌
條友根本懵撚迷迷咁
好心條友返去玩pokemon啦要用腦既野真係唔岩佢
我有話唔得? 你究竟知唔知自己講緊乜?
根本唔過腦即刻駁嘴成隻小學雞咁追住人吠但語無倫次,希望你係扮蠢唔係既話幾可憐的
人地唔係quote你兼指名道晒姓,你就衝出黎柒話人成串討論其中一個有你份,所以係打你稻草人
比人話文盲都冇冤枉你
最撚好笑我上面篇文咁長,佢成篇冇睇淨係cut一句嘈左我幾日,真係正宗文盲
希望佢啲隊友好似平時幫條乜乜沙律咁衝出黎話話佢只係玩膠啦,係肉酸啲好過佢繼續死撐
冇唔得咁咪得囉,咁咪繼續話你打稻草人
講到邊個會員係乜乜打手未定原來又係稻草人黎
原來你真係盲唔係扮
常理就係咁,不過你冇常理冇計
好似小學生咁,冇指名道姓唔計其中一個留言直接quote又唔計
係,成段文淨係駁你幾隻字,然後開始不斷loop應佢呢d傻鳩又浪費時間,唔應佢就精神自慰嗌交贏左你
已經幻想到條毒撚係電腦面前陰陰嘴笑「嘻,今次仲駁你唔到」既嘴臉
睇佢果種「即刻駁咀!」唔撚用腦既態度同佢d老友牧場乜乜好撚似,可能開緊會點兜岩岩仲扮唔識
你上面唔係問我邊個支持棄養架咩,答左你就算呀?
你班fd牧場乜乜, 銀火石打手你就衝出黎對號入座呢班傻閪不嬲鼓勵棄養(只限唐貓唐狗,名種要黎錫同埋記住幫襯佢地
點呀?唔撚屌呀?
都話你呢d傻閪,鬧貓義工呀撩交嗌就叻
叫你地屌下d虐待動物棄養傻閪就你唔知扮睇唔到
你咪最肉酸死撐果個,搞到講漏嘴支持動物買賣又想彈弓手喎
Cut一句有咩問題?你想話你講d野有前後矛盾?如果冇既cut其中一句話你支持動物買賣有乜問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞