[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
X men dofp正
諗起之前啲post係咁討論光明會入面會有咩成員,邊個邊個有咩能力就好笑
個戲名改得唔好, 應該叫搵仔多重宇宙
又或者叫
奇異博士2 我同事發仔瘟
同Lv 都係Omega級mutant
3 真係不能同意得更多,我以為睇緊笑片
媽的 不明宇宙
其實phase 1-3都有呢啲問題
只係世界觀未放到咁大同有啲有解釋下冇咁覺啫
咁始終係個人電影 又好難拍到cw 咁有睇頭
始終條主線重鋪緊
舉個例 far from home
Peter都有問過其他復仇者死哂去邊
同埋phase 4開始某程度上復仇者及其各部門都係重整階段
媽的多重宇宙
今集我真係收晒貨
相比起以往 M記英雄角色第2集
DS 絕對係好睇

同埋最大問題都真係寫得7或者拍得7
No way home其實翻睇嘅 bug屎同奇異博士2有得比
但起碼叫大部分人覺好睇
呢套由鋪排 格局 時長 劇本都出事 搞到啲人開始搵bug
三眼黑暗strange trailer影到好似final boss咁,點知原來出黎搞笑
想問下果本有強勁魔力嘅書DS係咪未學到已經化咗?
雖然次次都有呢個問題
但其實其他人唔識魔法又唔識讀心
完全唔係行內人嘅時候今次到底幫得咩手
睇到嬲
西景鎮佢仲叫係鍚住黎玩啲人

今次突然做咗顛婆大量謀殺
最後仲要冇報應
想點

宇宙最強你想佢有咩報應
我會話冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽
標題主打multiverse
出到黎得tripleverse 嚴格計得doubleverse
想搞大個格局又要就時長所有野用對話解釋就完
啲角色出場衰撚過condom
隨易門靚妹口循兩句就識用力量嘅
咁少死N多人
黑化Wanda其實冇問題 但寫得好少少
同cut走個隨意門靚妹啦
搵堆卒仔去擋Wanda 根本搞鳩笑諗襯都想笑
120分鐘 你想點?
媽的搵仔宇宙
一開打八爪魚就扯左去平行世界會唔會好d
其他人去唔到
女巫玩remoteplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞