[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
其實可以話Skrulls入侵咗光照會
所以點解成班咁廢
問題係入場想睇popcorn片唔係預咗睇cult片
D節奏 劇情怪到
我反而覺得永恆族仲有深度過依套喎
同埋永恆族有故事內容背景
依套野我真係唔知做乜9
佢今集既能力喺英雄內戰應該兩秒就整爆晒班友
搵咁多人做炮灰真心哂
永恆族導演風格都好重
有冇人可以講吓幾個版本嘅分別係咩?
屌唔鐘意就唔鐘意架啦,
你句野用返落撐既人度都得啦「你地唔撐點顯得自己有格調taste 獨特啦」,on99
總之唔鍾意套戲覺得佢拍得唔好睇就一定係觀眾自己問題唔關套戲事,癲撚線
依套先cult
呢個位夠cult,個人覺得其實接受到,但打鬥可以再多少少
不過Professor X死係有少少唔開心
始終睇咗佢咁多年,對佢都有情懷
佢今集感覺係光照會之中唯一好人,覺得佢會幫到DS同阻止SW

點知死到成個霍金咁
反而垃圾莫度就唔使死
今日睇完 好cult 戰鬥位o住嘴咁睇
嘩個音符大戰真係on9到屌出聲
重溫

36 秒秒2隻
https://youtu.be/O_JbGHH-lRk
marvel醒少少搵媽的多重宇宙導演拍第3集
你自己都講左自己鍾意呢種風格啦證明你同主流既人鍾意既風格唔同囉

利申覺得Phase4 永恆族屌打哂其他
呢套係咪第一套有jump scare位嘅marvel片?
《Doctor Strange in the Multiverse Of Madness》在爛番茄開盤取得 84% 新鮮度,目前下降到 78%,略低於系列前作《Doctor Strange》的 89% 新鮮度。在無法收集足夠評論之下,電影的爛番茄觀眾評分尚未出爐。其中一位評論家 Avi Offer 表示:「一個乏味、不穩定與過剩的奇觀場面。在與《Everything Everywhere All At Once》同時登場之下,這是一部劣質的 B 級電影。」接著 Kyle Wilson 說道:「Sam Raimi 的一些特徵在 MCU 環境中感覺格格不入,但他所打造的視覺效果與令人興奮的恐怖氛圍非常到位。」

應該有排跌
真 話唔好睇個啲純粹對mcu 有執著既fans
重拍第二集
平行世界
睇到o哂嘴 差d吓咗出聲
No 變種人
佢派咗怪去追殺啫

未必全程teamviewer睇住嘅
唔覺有咩問題,啲cg又好過spiderman
https://youtu.be/rZsstnZrIj8

先吸走cap marvel能力再殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞