[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
流傳都信係咪弱智
啲道具好似好假咁
裝住聖書個個架
膠到好似玩具咁
睇你點睇
有Prof x其實都唔可以話好細cast
Ds個角色去到依家
次次出場都經歷咗啲野 好似有所感悟/醒覺咁
但下次出場又繼續串咀自大 之後出事

Tony雖然都係咁 但每集都有做返啲事去彌補上集嘅
我係奇怪點解師奶wanda 知道俾人上身可以咁冷靜? 佢知道哂所有野咁
咩都唔理即刻飛返去道門度返屋企煮飯俾仔食
nwh前半劇情就算有綠魔加持都悶到抽筋
係三代同堂先叫好睇少少

根本nwh劇情爛撚到仆街
係賣情懷啲人先覺得正
雷神4個feel 似cult 片
個星星妹 講都冇人講好心就斬左佢
係光明會個世界
Dr Strange 一人打贏左Thrnos?
咁光明會做咩處決佢?
sor, 呢部分唔係太明白
因為佢要借助本黑暗神書先打贏,果個dr strange覺得自己被污染左,要求光明會消滅自己etc
Prof x預告無出過嘅話應該都爆
Carter又因為what if 出咗驚喜少咗 仲要臨上前出段佢嘅預告
Mr fantastic 都叫回應咗fans 嘅ff 之前好多人想佢做mcu 嘅mr fantastic

怪就怪預告咁早講定出光照會
人地只係多啦A夢對隨意門(重會hang機)
點會有人格塑造
音符大戰啲配樂先尷尬
用darkhold搞到有其他universe爆左?
好彩dr strange 老婆唔係真係搵Emma Watson
可能發夢有見過
導演鬼玩人個風格去到E家已經唔太受落,大量咁用節奏太怪

同doctor strange 打鬥多而無太深刻,同infinity war 打thano 無得比,好似音符打鬥咁如果得一下都ok,成段都用音符就太膠
一開波隻八爪魚已經柒到傻
佢靚到癲
又青春又有活力
啲戲又唔差 起碼冇老監先
好過黑寡婦阿妹啦
重點係佢唔係女權嗰啲自大撚

(成日俾人捆綁play 睇到我幾開心)
全中
要求光明會消滅自己
我以為係光明會見佢做左啲唔應該做既事,用左本書,先決定處決佢
個角色同演員都幾討好呀
順眼 又唔係串柒柒 (開頭串ds 啲位恰到好處)
又唔似Peter 咁煩又唔成熟
咁多客串做乜鳩,而家都嫌太多
第三隻眼應該係 一開始隻怪
上咗黑暗奇異身
再用夢遊上普通奇異身?
本身好多人預期係穿越好多個宇宙
每個停留一陣 而又有唔同人客串下
唔係依家咁得一兩個宇宙長留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞