[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
charles死果下係有D心UP
我印象中佢有一個對白同mordo講好似係引返day of future pass鼓勵後生自己果句(唔肯定)

如果charles救得返wanda
我會覺得最少死得有意義
而家成個光照會變哂柒頭
上一秒話唔撚怕區區一個靚妹 下一秒就比人秒撚左
其實係個個宇宙既光明會only
死左 no big deal
咁介懷做乜
https://youtu.be/ONQg6_qxnXs

whatif Bucky: 如果你唔係喪屍應該接到
去咗不能說的秘密個宇宙姐
Deadpool 2 x force
佢地講唔怕wanda嘅時候仲諗緊佢地有咩秘密武器可以搞得掂
點知原來係哪兒來的自信

不過睇wanda秒殺班友睇得好爽
可能個人鍾意wanda多過光明會堆人
我想講王問黑女人你未死咩個到
我諗起月光寶盒呀盲炳:我地靜話揸流攤架咋
死都唔緊要,漫畫D角色都成日死完又死....但black bolt同mr fantastic真係死得太柒....果段長少少比佢地威一兩下先都好呀....
其實DS個編劇係咪周星馳fans
諗起DS1嗰時已經話好似月光寶盒
今集仲多位似
BLACK BOL繞埋雙手招積咁微笑嗰樣好撚鳩
係囉 佢地起番自己個故事入面 都叫做主角啊 未至於要咁比人秒掛
就係呢d位變咗cult片
而家個個都屌 點撚樣獨特法
閣下先最獨特
三大女主角J圖

佢繞埋雙手傻笑做乜9
王講廣東話好正
呢個cult片導演仲要搵埋個fd入黎做第2個片尾
對上一次咁無意義嘅片尾好似就係CA出黎話等咁耐都未必有嘢睇 類似咁
我都以為佢哋真係咁好抽?
我想知有咩問題
咪話左佢只係無信心囉
自己睇唔明就話人腦補
咁咪姐係講兩講就識用囉
迪士尼真係仆街公司嚟
Star wars又係咁,不斷搵野拍,係都要拍爛個朵為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞