[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
ds 講緊為大義
wanda 係自私咋wor
分返清
有個位睇唔明 838個DS唔係畀黑幅王殺左咩,跟住又去左聖殿
有冇人記得大半年前流出既劇本係點 聽講套係重拍改左好多
打針post
最緊要整靚條預告片
點會死呀 咁大戰力 宇宙線實有佢份
咁蜘蛛俠夠係自私

結果DS幫蜘蛛俠,但出盡全力阻止SW

DS好父權
我支持靚女WANDA BB
WANDA BB好慘
乜冇人話你知咩班光明會其實係x force扮
唔知你假膠定點啦

gg 仔單野就意外嚟
原本只係簡單遺忘魔法
無傷大雅

wanda 係講緊去為去第二個平衡世界搶唔係自己嘅孖仔嚟填補自己嘅慾望
而去殺左America
當然本書嘅影響好大
同佢係好慘
成套戲感覺有啲奇怪同埋兒戲
唔知點講好
感覺個scale好細
推進得好快加好奇怪
樣樣好似清蜓點水
我都係咁諗
即刻睇吓佢份合約到期未
Marvel算死草
Wanda千祈唔好死
雖然覺得唔會
套戲睇到好攰
蜻蜓點水咁
睇到一半以為自己睇緊終極系列
去聖殿嗰個唔係838嘅DS
https://youtu.be/IkWhSslf7d8?t=270

Bc : aren’t u disappointed people that bought their ticket wanting to see two Tom cruises films in one month

我當初都話一定唔會有老師架啦
預告透露太多資訊係今次敗筆
劇情又大路唔係難估
所以令到粉絲冇咩驚喜
我覺得intro個到係因為DS係主角,所以intro都多咗DS畫面btw miss him so much
唔知邊個宇宙就會同返Evan Peters版quicksilver 做姐弟出返嚟
依家借屍還魂都慳返
成套野最大問題吹到咁大
但收唔翻
啲野吹到鬼死咁難攞
下一秒就話俾你聽係邊
最odd個位
前一秒616博士:呀 本聖書好難攞個播唔知係
後一秒838prof x:係呀 好難攞架 但838博士幫你整好左後門架啦
我屌呀 我唔係Mordo 都問你啦呀伯
你係香港一定俾祈福禱呃啦
上一秒先話所有宇宙最大威脅係唔同嘅strange
下一秒就話你知本書係邊啦 信你架啦
你瞬間讀心發現呢個strange係聖人?
當你真係瞬間讀心
但開頭打Wanda先講啲魔法識鎖心個播
你認為616博士唔會擋你出去
Phase 4開始啲cg差左咁多
似疫情搞到啲野趕頭趕命咁
黑鳯凰好打定紅女巫
marvel近年啲custom太似漫畫好cosplay
clea custom都好嘛嘛
明明以前有漫畫味得嚟都唔似cosplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞