[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
最尾隻眼,小畫家cut and paste咁
Charlize theron影后黎
唔討論得?
下下咁諗,唔使睇彩蛋啦,横掂會有下集電影睇
你搞清楚你自己講緊 easter egg 定 post credit 未吖
你明咪得囉,捉到字蝨係咪顯得你好把炮
跌幾舊石頭姐,撞唔死佢啦
威猛仲唔去數角
主要唔同意2) 3)
2)從來冇話過Wanda係好or壞人,佢同Wanda vision一模一樣咁自私只係勁咗同邪惡咗

3)其他宇宙ds都係理智自私撚,呢個ds只係經歷咗no way home同埋啲得知其他宇宙嘅經歷先會改變。殺細路女睇得出佢都諗過
唔係人地把炮,係你on9啫
SW 似同永恆族超人自殺咗,反而我覺得黑人驚奇冇死
睇trailer以為個黑人係ds1果個
結果係另一個宇宙
咁即係ds1個伏筆仲未埋或者棄咗
有無人覺得DS好父權好偽君子,自己BREAK RULES就得,人地BREAK RULES就變敵人

我支持WANDA BB支持女權
ds為左救個女仔 自己人冚家剷
佢少少表示都冇
呢集咪就係為咗證明3)先係最重要嘅特質
其實話冚...
主世界好似冇人死...
imean 主角群
1)懸疑感冇正常 一開始淨係話恐怖片咋嘛
2)個結局有啲勉強 佢兩個細路俾女巫嚇親
根本上左幾次身 佢啲細路都分唔到Wanda係咪原本嗰個老母
3)呢個係DS想嘗試喺自己身上作出嘅改變
喺婚禮上終於聽到自己嘅缺點
4)啲人死得太快 同嗰份血腥 不如唔好客串啦
5)我反而呢段OK 覺得有創意同幾型添喎
覺得黑暗奇異冇咁快死 佢彩蛋應該係用夢遊上左主宇宙奇異博士身
仲有燒書
死乜撚 佢話要消滅埋其他宇宙黑書 剩係消滅一個就死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞