[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
都係抄Reddit姐
佢就算啦
超垃方d咁既濕鳩內容農夫唔好睇咁多,壞腦的
跌落山邊會死人
個個都黑寡婦咩
我平時睇外國解讀多
但外國應該未上? 所以我好奇今次係咪佢自己解讀出嚟
成套CG都好似啲low budget video game
都係果句啦, fans 咁都收貨話ok照比錢嘅
咁佢仲做乜要咁好心機執到靚
一個肥佬,一個靚女
緊係關心靚女先

阿王其實都好勤力打
是 睇過幾次
佢樣好柒仲要close up我會即刻閂咗無睇
同埋覺得佢講野好似有啲少少串咁既感覺

我平時睇外國New Rockstars 呢個你地覺得點?
同埋想問你地有無話YouTube 主要睇開邊個?
有一兩幕諗緊Wanda會唔會忍唔住殺撚埋wang
大媽都好過黑人
我反對殺阿王
DS提起spiderman事件 係唔係姐係佢仲記得Peter
而家地球得番
Captain Falcon, Winter Soldiers, Hulk(已殘廢), Shang-chi, She-hulk, Daredevil, Spider-man, War Machine, Moon Knight

好撚廢
佢記得spiderman件事但唔知spiderman既真正身份
遲下仲有 iron heart ms marvel
個spell 係大家唔記得Peter 係邊個

但仲知到有GG俠
重有antman全家
仲有鷹眼
大橋未久
對於點解得dr strange 係同一個樣同埋有同樣嘅童年 Loki 同spiderman唔係 係咪因為dr. Strange 嘅成長到佢撞車都係絕對時間點內(what if講過)無法逆轉?
黑豹? 黑寡婦? 雷2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞