[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
講真
avengers3真係唔應該比阿wong開portal切手
全系列咁撚方便又高殺傷力嘅技能用得一次
打thanos唔用打大眼怪唔用打女巫又唔用
至尊魔法師打隻物理系嘅大眼怪都要打到咁柒
啲攻擊技又唔犀利
果然dr strange要係其他人電影先勁
音符打交=功夫
屌你又話有香港同倫敦既至專法師出黎托柒
個黑鬼出黎係為左死
你係傅穎?
咪開咗 唔記得?
然後變咗逆蓮花陷阱差啲插死Wanda
然後Wanda就利用倒影反入侵喎
Portal打都有喎
章魚燒嗰到咪有用
咩啊 至尊法師係得一個
其他全部都係大師only
Scorer Supreme

Master of Mystic Art
兩個title嚟
人啲宜家叫宇宙警備隊
嗰嗰活動範圍都都captain marvel咁
唔係得地球有怪獸
成件事點都合理過marvel呢邊
建議你睇醫生而唔係睇戲
點解佢地班人好似唔洗返工咁
全職打怪獸
佢地唔洗食飯?
一家大細落晒場打
對生活冇影響 又唔係驚小強
佢哋份工咪就係宇宙警備隊 類似宇宙警察
建議面對恐懼 望到唔驚唯止

正式宣佈 今集主角係wanda既個人電影
強烈建議睇左wandavision先好睇呢套野
個人黎講除左光明會果part on9之外都冇咩大問題 當爆谷片ok+少少驚嚇元素
睇完第一個彩蛋可以離場 第二個絕對浪費你既時間
都唔知乜水無啦啦三唔識七走出黎插爛本書
死前先知叫Sara 死左都0感情
個樣又古古怪怪
其實成套戲整體係緊湊同算好睇
只不過trailer已經爆哂驚喜位比大家
Btw似係有心寫到光明會宇宙咁on9/左膠
你見ds被自殺就知咩事

明明多重宇宙咁好發揮
但捉到鹿唔識脫角
Marvel 算唔算搵錯導演?鋪排完全似 Spider-Man 3(2007) 咁爛...
依個導演唔識處理太多元素嘅鋪排 仲要勁耐無拍戲

https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E5%B1%B1%E5%A7%86%C2%B7%E9%9B%B7%E7%B1%B3
Emoji果隻蜘蛛驚唔驚
見到中文字都會打冷震喎
同埋佢地真係唔使食飯
曬下燈就ok
總之就係黑人救世界啦

但轉個撚頭牙WONG為左救3個卒仔
自爆原來有BACKUP
仲有倚天屠龍記呀!
九陰真經 九陽神功
what mouth真心經典
咁撚勁嘅角色變撚左弱智仔咁
笑撚到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞