[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
咁會老土
其實鬼佬評價點 加左血腥同恐怖野但大人唔多受 小朋友又睇唔到
好似兩頭唔到岸
依個方法第一代蜘蛛俠第三部已經用過就係失敗咗
咁你都要睇下d負皮合唔合理先架嘛
上面一味話星妹無啦啦dr一句野就識用能力
套戲都講得好清楚
話次次落點準其實佢唔係唔識架啦
係有心理陰影先唔敢去用咋
根本有班人就覺得埋尾一定要同其他英雄打大佬先啱
衰得過音符大戰再就咁跌落樓死?
覺得AOS Daisy 都勁過佢
套戲都講左玩多元宇宙第一規條
就係放低你認為識既野
成班都唔聽書
明明呢班光明會都係一班冒牌貨充數上陣
比主宇宙wanda屌打跟本好合理
小喇叭隻黑蝠王望一眼就死鳩左
打果兩條女就係度放能量彈
成套野d高潮打鬥位都係能量彈對射
冇諗過ds可以拍到咁難睇好撚低手
其實你先脫哂節
同埋政府內部無人,以前有局長、美隊
Tony雖然沒有官職,但可以直達高層
現在War Machine應該只是個聽命令的
殺手電影都識加啲說教懶係好深度,啊導演先生直接唔扮同你講「我就係咁膚淺jump scare當係驚慄」
果六個禮拜補拍係咪就係將電視劇果啲元素加返落去炒冷飯就算,成個縫合怪咁樣好撚樣衰
光明會擺明係Marvel把關不力,貴為地表最強組織居然寫到咁撚柒,又比佢pass到真係神奇,on撚99
好心Marvel搵導演一係搵大師父一係搵新人,呢啲半鹹唔淡老土導演點拍得好爆谷片
係政治正確 咁都唔明
都叫好過第一集成班近戰法師嘅
但明你講咩 好似IW DS對Thanos各種華麗變法應對先係觀眾想要嘅魔法打鬥位
光照會入面professor x打到最後喎
係咪又係父權呀?
睇到個america橫到成隻hulk咁仲要有兩個老母
已經吹撚脹 好想佢比wanda直接吸死
prof x遲出但都係比人秒wor
NWH咪贏到開巷
入到sw個腦成分鐘啦
未算秒
Ching總結哂我嘅感想。
我覺得dr2有16分
少少反抗都冇喎 你拍到佢腦內對決去頂一陣 至少冇人會屌咁甘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞