[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
睇返條片 佢俾人封口果陣個頭支針係咁閃 應該係出左聲波
搵唔到個口驚到出咗聲
問題係光明會一開波口響響話女巫仔不成威脅 Strange你先係問題
然後一開打原來女巫已經可以滅你團
咁你班蛋散就唔好懶醒啦 連拖時間俾America離開個箱都搞唔掂
屌呀咁仲撚on9
請問佢地點係開打前就知唔夠打
你入左考場
即刻拿書溫?
輕視對手
不過咁理解都幾好 至少班衰輕視都叫抵死
呢個位我都覺冇乜好屌
原著illuminati好似都係柒開
但成套野d打鬥處理都好多問題
無睇過xmen?
話晒可以1on1 thanks
仲要係異人族大佬
=同雷神level
好高興再一次和你拼死作戰
屠殺係無問題,不過拍到咁就好有問題

睇過漫畫既人就話知SW有幾勁可以秒哂班勁人啫

但套戲連口爆佬同F4有幾勁都未show到就被人秒

叫啲無睇過漫畫既人除咗吓?之外可以有咩感受
Mr. fantastic 又話iq 200定300
套戲搞到佢好似弱智咁
professor x攻擊場面有幻術位
一個未變Scarlet Witch嘅Wanda可以實力壓倒Thanos。

變左Scarlet Witch嘅Wanda 秒唔到光明會?唔好玩啦。Carter同Marvel打到咁算好叻啦。
又黎上帝視覺
講左第二個宇宙紅綠意思係調轉
你地都成日覺得佢地會知sw係邊個係有幾勁
其實你明唔明套戲重點唔係要光照會出招
係話俾你知sw有幾勁
連出招既機會都無
好多野可以擺埋一齊講

大家都係漫畫改編
今次DS個劇本明顯角色被劇情牽住走
睇番同期動漫 好大對比
人地想表達每個角色既特質同感動位
人地都有個順暢既劇情

大家都係2022年5月出既野
一個劇情明顯失控
一個劇情跟番角色

最尾就話個𡃁妹突然醒覺

今次套DS 係有突破 拍攝得幾好但好似咩都有d
係劇情串連唔到一齊

希望DS3 會有個完整結局
咁你應該首先要比觀眾見到光明會係咩級數,咁後面紅女巫屠殺佢地先更震撼而唔係口噏兩句呢個人一開口就殺死你、呢個係全世界最聰明就叫交代左
咪係囉 838世界嘅Wanda 係一個充滿母愛和平嘅媽媽 無變過Scarlet Witch

果班無知光明會點估到616果個Wanda咁癲 心理又咁唔平衡 佢地連Scarlet Witch係咩野都未必知啦

所以X教授咪算醒少少囉 信strange
所以咪拍得差囉

完全拍唔出sw有幾勁有幾屈機

只係拍到光照會同弱智同路人無分別
咁佢地講到自己好熟多重宇宙嘛
又識封技 又用過維山帝書
結果五件有落場嘅有兩件未打就收皮真係出戲少少
冇筆直拍光明會打Thanos
無人講838 Christine好正嘅
識好多野 連Dr strange 聖所入面啲寶物都知係咩來 仲要識用
又靚又叻又醒目 希望之後mcu仲見到佢
老左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞