[MCU史上最cult]奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(5)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
光明會班友唔會理
覺得大威脅就剷除,怕佢會暴走
漫畫記得射hulk去第二個星球都係光明會決定
然後人地會答你得兩個鐘將就下
呢幕好有the boys feel
呢套先似cult片
又喪屍又jump scare
音符戰成個粵語殘片咁
雷神4都預左係3同gotg2個d笑片啦
係IM2
以popcorn片嚟講唔合格啦
搞到個反派都後悔拍咗呢套戲
話以後唔再拍superhero片
嚴格講係BUILD UP多一個ANTIHERO
唔可以話係完全嘅反派

呢年幾喺TV SERIES建立咗好多,夜魔俠, MoonKnight, Kathryn Hahn, Loki, US AGENT
DS2上面都一堆死忠護航
睇咗黑書嘅副作用
😶
自己谷爆
IM2 係OK,你睇錯咗
IM3 先至係地核級
雷神就真係示範咗點樣要轉風格就轉到盡
(雖然笑片本身易接受啲)
用咗黑暗神書 上另一個ds身吸收咗亡靈
但就唔知靈魂係咪帶住亡靈入返自己身到
轉到好成功
thor3我好鍾意
兩者差好遠

齊石ultron最強都是單體宇宙= 1
維山帝同Evil strange 頂盡是單體宇宙的全部魔法力量= 0.05

你當Wanda = jean grey

白鳳凰Jean 可操控 所有多元宇宙的鳳凰之力= 10000x 0.1= 1000

Wanda 同jean 是隨意重啟宇宙
本身James Gunn 風格夠強
你見萬惡老鼠都要死死地氣要翻佢就知咩事
whaif 個supreme 短短幾幕N次救唔到christine果種心碎

雖然ds2 果個唔係supreme , 但點都交待下比 199999個ds2 知啦,無啦啦開眼就打,完全感受唔到惡意
係喎 冇留意到
咁依套Samuel 都係恐怖片大師
晒鳩時間係好多無謂野到
光明會個d為gimmick而存在唔鍾意呢d低手做法
深化d文戲仲好
如果佢地果時已經有對住sw既自信, ds就唔駛死
im3 唯一值得係hall of armor
你柒撚左就認啦傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞