(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區147新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
大家好熱烈答絲打問題

平行時空下既#33腹肌問題仲係比人無視
有冇好心人答下佢
藍字死症 無得搞
復操大家減幾多重做
好撚慘

大家可以無視我架
為你推推
支持男女平權
幫推
送比你 Google 第一個 search result
https://barbend.com/hanging-knee-vs-leg-raises/
爽撚到戇鳩 唔多人去
個個熟口熟面嘅師兄都縮咗水
多唔多人
聽日唔使返工?
唔多人 都係果班以前呢個鐘數會gym既人
操完 多數望落20頭既 反而無乜熟人
e個身形好難咩睇落去冇乜訓練痕跡
同埋你以為冇肚腩咩,ig相實縮肚
好想聞
以為冇人留意到,可能問得差,我係想問lying 定hanging 嘅leg raise好啲,你上面係hanging knee vs leg 見冇人答頭先Google咗冇太大分別

汁:https://www.quora.com/What-is-the-better-workout-for-abs-leg-raises-laying-on-your-back-hanging-leg-raises-or-leg-raises-on-a-captain-s-chair-Are-there-any-better-ones-without-using-equipment
咁我都知實有P過添
唔係話做唔到 但唔係majority囉
重點係對一個唔多時間去尖既新手黎講真係唔realistic
你一野就諗想要呢個身形實好大壓力架喎
btw我覺得佢已經有痕跡過唔少自稱fitness coach既女
my protein買完粉送到過嚟已經開咗流曬出嚟
仲mp,屌佢老母而家5百幾一包真係好似被人當傻仔咁
ching有冇咩抵屌牌子口味推介唔使溝奶都好飲
我個人覺得相中人只有背同pat有少少痕跡之外,其他同普通人冇乜分別其實要操一年應該都得,絕對唔會唔realistic
冇呀,我都想有師兄推介,買左nutrabio覺得甜得濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞