(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區147新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 post125

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129

4. VIP(勝利壞左) #197714
健身台Pokemon吉祥物

健身要健腦

VIP(勝利壞左)我祝你4月21俾車撞
唔小心中咗1001
健身po啲搶口師 次次睇到都第一時間起底先

中文1
搵個叻少少嘅嚟得唔得
水都噴埋出嚟

唔係講笑以後搶口之前真係要考慮下自己有無自爆啲柒嘢先 次次都出事
Frog ching就脫髮前列腺雙重打擊
今次就中文1毅力進步大佬
屌你老母 原來條友本身已經榮登po頭 小弟真係有眼不識傻鳩
LM
新post留名
打一針入唔入到gym
屌 沙包
有冇巴打debone過雞翼
1kg有翼幾多係肉?
1kg雞翼有幾多係肉*
男童出生自帶2陰莖 醫聽1句話果斷「把大的切掉」
https://lih.kg/2973719
有碼巴
thxx
翼好肥喎
最近練緊半馬 嚴重deficit
可以食肥d
菜巴原來咁勁
lm
頭先問過啞鈴,除咗sogo仲有邊度有得睇?
我係跑2粒鐘果堆 快過d吉祥物少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞