(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區147新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
樓主pin this
有無人知mk 飄牙7點鐘左右多唔多人
岩岩拎左康復碼 可以重出江湖 唔知多唔多人 係咪好多打針佬
班友本身都打開針啦 合法打仲開心
邊間尖 咩時間 著咩衫
我地一齊記錄下數據啦
本身諗住今朝都去
但瞓醒啲肌肉
唯有合返埋對眼,抖夠,聽日先
黎緊要2? 好似係
舉手都痛 CLS
https://youtu.be/AA1YNrIs5wY

Larry Wheels叫人要注意心臟健康,原來佢都用左成十年ped ,咁樣計一計佢應該仲有5年到玩

題外話,nick walker今年個狀態痴撚左線

佢如果keep住咁玩兩三年,下個心臟病死應該到佢

支那佬都要靠外國勢力又一個長駐美國使美金既支那人,有埃及佬課金,月入十萬不是夢,對比香港既pro無人課金,靠上堂同賣藥,唔仆街d都難d有呢個數
夠啦,26,7歲就功成利就
好耐冇見過健身post咁多負皮
操左2日,肚餓到仆街
其實好多weightlifter都有用steroids
點解好似少聽weightlifter早死?
健美用既劑量同種類多過健力好多

1日4針同1星期3-4針既分別

同埋健美最傷身既係修身藥物
一嚟落嘅藥無咁多 二嚟用嘅藥無咁毒
舉重/健力果啲應該係主要用啲增肌同增加力量嘅藥
呢啲一定會有啲長遠健康問題 例如影響身體正常賀爾蒙同埋內臟健康 不過呢啲控制好藥嘅份量應該就唔會有啲咩急性嘅病痛
但健美選手除左用呢啲之外 備賽期仲會用利尿劑幫手甩水同埋有啲刺激metabolism嘅藥去幫手消脂 當中利尿劑好似係最危險 因為長期用藥已經有心血管疾病 再加埋利尿劑有可能會導致急性electrolyte imbalance搞到心臟驟停
靜脈曲張
血壓高
自然健身已成都市傳說而家個個落嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞