HomePod / HomePod mini 集中討論 (4) 可以氣餒 不要習慣

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
的確比第一代差 但而家買唔到冇得揀
但Mini只係1/3價錢wor
同埋我覺得hp2個connection唔知做乜成日都斷冇聲
mini反而少好多斷
上一代用佢黎做電視喇叭(earc)會delay聲
今代仲會唔會?
巴打你update 左16.3未?我用緊一代有分別架
我買左soundbar之後就放左
一代用左幾年仲放到兩千
咁就唔好返轉頭啦
咁快又有新update 16.3.2
講起homepodos 定唔知 ios 16

最好既改進係佢唔再講 中國尖沙咀嘅海港城,而家溫度xxxxx 肯直接講返地方名
認真 Govee好用啲
尤其係smart tv裡面播根本過唔到hub
除咗Samsung TV好似有hue app
Govee 有乜用?
係咪距離好遠? 我都有mini 唔覺大問題喎
珍,大細homepod都冇嘢wor
我部大homepod first gen 都完全冇問題,bb 得100m (我覺得唔完全唔掛事)
本身Sony 電視有AirPlay,
想駁2隻HomePod 2,係咪要買埋apple tv?
問過天才,佢地都唔肯定
你想睇電視用定點?
Airplay 通常係for 其他device射上電視,所以要睇你想點用HomePod
睇電視,用HomePod 出聲
要apple tv
有冇人部HomePod連手機睇neflix Disney plus時成日無拿拿冇左字幕
咁要啦, 不過你可以睇下review 先決定, 我自己試過無乜特別
MacBook pro late 2019可唔可以用homepod 2
唔該,咁又好似無必要買2隻😮‍💨
Anker 65W charger插兩部home pod mini同一個usba差電話得唔得
會唔會係bug
佢airplay咗啲字幕去Homepod 以為係TV
岩岩買左2隻mini 睇apple tv Netflix
平平地玩下,對得起個價錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞