HomePod / HomePod mini 集中討論 (4) 可以氣餒 不要習慣

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

Source: Apple Daily

click下面條link可以用AR睇下襯唔襯你屋企

https://www.apple.com/105/media/us/homepod-mini/2020/d46a2713-1e83-4ac4-8c74-2a0abf9b8808/quick-look/homepod_mini_space_gray_ios14.usdz

永遠都要記住自己係咩地方嘅人
HomePod mini 係咪一定要20w先用到

想買 求解答
yes
我HomePod set 左播歌做鬧鐘,但點解最後都係出番普通鬧鐘聲而唔係首歌?
有時播下停下
隻野係咪壞左
買左一年都冇
iPhone airplay HomePod mini 時,iPhone 通知聲會超大聲,好困擾!!!

知唔知可唔可以將個通知聲較返低?
nope 18w都ok
個home pod 近排聽聽下間唔中會窒一窒,唔知係我Wi-Fi問題定其他原因
係未停一停跟住再播返?
係呀你又係咁?
係,呢排唔知做咩係咁,我係大 HomePod
我mini15.4
早排就首首歌啲音量都大細不一
而家就窒下窒下 好on9
你試吓重設個iPod可能好啲
有無ching介紹邊隻type c extension cable好,mini條線太短
原來大家都有呢個問題仲以為得我一個
我試過重設都唔得,同埋我發現係人手轉歌嘅時候先會有呢個問題,如果有佢自己一路播嘅話就唔會斷
我都係咁
我mini 15.3 好似前兩日update完就係咁
有冇人知有homepod 既話,可唔可以hey siri 喺sonos (入到homekit) 一齊播歌 有啲吸引
Metoo 咩事
我試過 Samsung soundbar可以同步到
點connect 法
係.
喺 iPhone度剔晒啲想出聲嘅設備就得
得,要set一次野先
你airplay connect左個sonos先,之後入homekit度add accessory加個sonos入去
以後唔駛專登去㩒airplay,可以直接”hey siri,喺(全屋/邊度同邊度)播xxx”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞