HomePod / HomePod mini 集中討論 (4) 可以氣餒 不要習慣

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
係咪可以駁電腦mon用?

我見佢無位插耳機線
原來係一早已經有只係軟件封鎖咗
睇嚟即將解放
HomePod mini 都出左一段時間,係咪香港唔enable
全球都未開放呢個功能
mac rumors 個news 都咁講

A new sensor in the HomePod can measure temperature and humidity in indoor environments, and this feature is also being enabled on the existing HomePod mini.
係咪要等到ios17
可能16.2
用緊16.2 冇
正式版再加
痴撚線,用幾年先知硬件上有呢個功能
仲以為會出新HomePod mini
屌,我早2日買左HomePod Mini 已經⋯⋯ 真心唔知Apple會出新..

勁撚後悔中,好似冇得退貨/換貨? 我全部都未開封的

好撚蝕
賣左佢
應該係等16.3 unlock
你買得HomePod mini 應該都係對音質冇太大嘅追求?
可能冇得揀焗買呢,我都係咁,買咗2個幾月
而家出新又可以再買喇
用緊兩隻HomePod mini,見到出HomePod gen 2,
諗都唔諗,即時兩隻 ..........
幾時先支援kkbox, 台灣一早支援🥲真好

等mini2先買
我見香港apple 官網有kkbox 個logo 喎
Gen1 好易壞
上網睇先天問題 Gen2觀望吓先
我都有隻1代
而家都正常
好奇邊隻好聲d
今朝升完beta真係有
一對mini vs homepod(1 or 2)邊樣正d
HomePod 一隻都贏啦 淨係低音mini都輸晒
等跌到1500先考慮2k仲要縮水 唔買住
咩縮水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞