我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
Push
唔好呀會知道主角結局同食左咩女
“我有時真係諗我條小熙熙究竟係咪會自主產生大麻”
淡淡交會過
各不留下印
我並冇答話,直接用右手將成個鄭穎琳秤起小小,然後左手將佢成條牛仔裙連埋條底褲扯低,再拉開自己條褲鏈

一條巨龍彈左出黎。

之前個錯字penana 仲未改返
咦,第幾集黎
我轉頭改返佢
巴打咩情況?
ok嗎?
呢句野靠你地啟發我
邊有
綠茶巴
咁係會有小小劇透既
不過結局同中間具體既過程就冇講出黎
推山區巴!
三百四十

鄭穎琳un住抽插多一陣,佢既體力都用得七七八八。

咁又係既,對於唔係做開運動既鄭穎琳黎講,騎乘位呢個姿勢應該幾攰。

我見佢越un越慢,於是分開同鄭穎琳濕吻緊既咀唇,向佢提議道:「駛唔駛換個姿勢?」

Un到手軟腳軟腰都軟既鄭穎琳有氣無力咁點點頭。

於是我抱起佢,幫佢企起身擺好個姿勢對住個梳化,雙手扶住梳化背,再幫佢托起個pat pat,然後再將單手扶住小熙熙瞄準個窿。

既然而家呢個推車姿勢係我做晒主動,於是我將佢兩條腿張開多啲,又再扶住小熙熙,響鄭穎琳個洞口附近摩擦,但就唔插入去住住。

鄭穎琳比我搞到係咁淫叫,但我都係唔插入去住。

啱啱仲享受緊陰道入面充實感既鄭穎琳,一時之間抵受唔住小琳琳果種空虛既感覺,終於都好似之前我屌啲女咁開口:「唔……放入黎?」

鄭穎琳,Welcome to the club。

「求我。」我冷冰冰地道。

「余正熙…求下你…」鄭穎琳有氣無力地求道。

「求我咩?」

鄭穎琳咬一咬唇,求我:「插...插我...」

聽到呢句之後我毫不留情咁大大力一野挺到底!

「啊!」感受住自己比我從後面抽插既快感,鄭穎琳唔小心叫左聲出黎之後,又用單手掩住自己個咀仔,只係用右手撐住比我抽插緊既身體。

我大力瘋狂抽插,然後再烏低身玩佢胸前兩粒由啱啱開始已經變到硬晒既小櫻桃,再嘲笑佢:「妳兩粒乳頭硬到石頭咁喇,鹹濕妹!」

其實鄭穎琳大我兩年,係都應該叫佢鹹濕姐姐先啱。

「嗯…嗯…我係鹹濕妹……」我諗鄭穎琳都從來都冇比佢啲兵仔咁蹂躪過。

我一路插,佢啲淫水就一路細水長流,再抽插多幾下,我下體感覺到一股暖流洩出,我推緊既呢條淫娃率先高潮。

我再提高速度同力度抽插,同埋都唔再忍住果股想射精既衝動,再抽插多十幾下,將小熙熙掹返出黎,隨手拎起枱面上既紙巾將龜頭包,等濃濃既精液射晒響入面。

係Kitty姐姐教識我,唔好貪圖一時既快感中出,如果唔係到時真係做老豆就麻撚煩。

鄭穎琳高潮完之後成個人跪左響地上面靠前伏左響梳化上喘氣,我向前錫左佢面豬登一啖。

我起身再抹好小熙熙之後,就拉返條褲鏈,再順手拎起張紙巾,幫鄭穎琳抹一抹佢小穴附近既液體。

當我掃鄭穎琳小妹妹既時候佢又全身一震。

我覺得佢個反應好可愛,於是上前又錫左佢面豬登一啖。

鄭穎琳甜甜咁笑左一下。

我再幫佢整理好條底褲同牛仔裙,佢再坐好將自己個bra同冷衫拉返好。

之後我地兩個再坐返響梳化,今次到佢主動錫返我咀唇一啖:「我好鍾意你呀!」

我心諗我淨係鍾意屌妳咋。

「不如我地一齊唱歌吖~」鄭穎琳拎起個遙控器,揀緊啲合唱歌。

「唔喇。」我都唔識唱。

鄭穎琳夾硬點左隻合唱歌再塞支咪比我,最後雖然我死都唔開口,不過就算得佢自己一個唱又好似唱得幾開心。

雖然冇Kitty姐姐唱得咁好聽,不過由側面望住佢唱歌個樣,又覺得佢幾可愛。

之前可能太敵視佢,都冇留意佢呢一點。

唔經唔覺,又到左交房既時間,雖然我有諗過鄭穎琳會好似Kitty姐姐咁包養我,不過似乎佢並冇咁既意思。

我都冇計,總唔能夠逼佢比埋我果份。

諗返轉頭,同樣都係有錢女,Kitty姐姐對我真係好好。

我而家踢青年軍同港青都有啲車馬費,今日就當扑野都要付出小小喇。

我擺低我果份錢,再將張帳單遞過比仲唱得興高采烈既鄭穎琳。

佢有小小咁愕然地接過張帳單,表情閃過一絲唔願意,然後就咁響手袋仔入面拎錢出黎擺上去。

咩呀?

同妳出黎約會仲要我比錢?

妳傻撚左呀?

定以為我係好啲兵仔?我一定要討好妳?

比左錢又係時候散band,行左出卡啦OK門口,呢個時候鄭穎琳又問:「咁我地而家去邊?」

下?

我諗左唱K喇喎,仲要我諗?

(待續)
熙熙都幾gentleman喎
完事之後會幫穎琳bb整理返啲衫
仲會夾錢
冧死女
Push
有文
賤熙居然食完嘢識抹嘴
唔駛條女幫手抹大麻撚同着褲
仲要調返轉咁有手尾幫條女抹妹妹仲整好條裙
Kitty 教子有方
開始大個仔左小小
綠茶巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞