我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
留名
我嗰時睇到呢part仲以為熙熙呢個時候已經係女都食添
Lm 個翻外好癲
第一次一氣呵成睇葉開甜故 好爽
恭喜你 條褲可以一個月後先再除
未必嘅,一個劇情可能唔只兩個角度,可能有第三角度,將表姐甜故再repeat
綠茶巴
係既,不過食得有原則
係大表姐癲
而家其實都係用表姐角度寫多次
三百一十一點五 (三)

我覺得自好淫賤啊...

「自己除衫除褲。」熙熙突然用命令既口吻命令我。

「下?」我有啲反應唔過黎。

熙熙加重語氣:「除。」

佢既語氣入面好似有種威嚴咁,我情不自禁地遵循佢既命令自己除左晒自己既衫褲。

熙熙竟然讚我一句:「乖。」

真係哭笑不得。

佢突然好溫柔咁靠過黎錫我咀唇,再慢推我落床壓住我。

溫柔到同啱啱兩個人咁。

但我就比佢錫到係咁嬌喘。

比表弟搞到我咁,好羞恥啊...

「啊!」我仲諗緊佢點解咁溫柔既時候,熙熙突然大大力咁捽我乳頭!

但...真係越舒服啊...

「嗯...好舒服啊...」唔得...我頂唔順...

點解淨係捽我乳頭都可以搞到我慾仙慾死...

「係咪呀,係咪呀!我都話大力好玩啲架喇。」

熙熙把聲好似充滿魔力咁...我竟然答:「嗯…又…真係好正…」

熙熙之後得寸進尺,突然大大力咁咬我既乳頭!

「啊!!」我好大聲咁叫左出黎!但痛楚之中竟然帶點爽快感!

我仲感覺到...我乳頭不由自主咁...越黎越硬...

「吖…好痛…但係好正…」我邊呻吟邊道。

就響呢個時候,熙熙突然用另一隻手既手指好大力咁插落我已經濕到透既妹妹度。

「啊!」好爽...好爽!

熙熙聽到我大叫,就好似燃起左佢獸性咁,佢一手拍落我俏臀:「姣婆,邊個比你嗌!邊個比你嗌!」

啪!啪!啪!

好羞恥,我竟然想熙熙打大力啲:「打…大力啲…大力啲…」

「屌!」熙熙變左另一個人咁:「打撚死你個淫婦!」

我好似越黎越濕...感覺到有水由陰道流出黎我大脾...

我咬住唇,輕聲咁叫出黎。

「屌!咁你有咁大聲嗌咁大聲,如果唔係我即刻停落黎!」模糊之中我聽到熙熙把聲...

唔好...唔好停...

「啊!嗯!」於是我真係聽佢講,儘量大大聲咁叫出黎...

熙熙既手指真係好勁...

就咁用手指都令我有種升天既感覺...

「停!」熙熙突然停。

不過…我下面好似頂唔順了...

有種尿急既感覺...

「吖…吖…唔得啦…好舒服…好舒服…熙熙你咁勁既…」

啊!

我下半身突然控唔住一陣痙攣,震下震下咁高潮了。

我仲未回過神,熙熙就自己除低條褲,指住佢既勃起左既陽具:「含。」

好大條...

大過晒Kelvin同Howard...

雖然我未試過用口,但我都好乖咁伸手捉起小熙熙,放落口出力咁含。

「屌,你都唔識含既。你唔好郁,我自己黎。」熙熙似乎對我既技巧好不滿。

咁人地係第一次吖嘛...

就響我仲委屈既時候,熙熙突然扯起我啲頭髮,然後一下子將佢既陽具挺入我口最入!

咳!

好辛苦!

佢係咁響我口入面進進出出,每一下都令到我有窒息既感覺!

其實而家諗返起呢下其實對未開發完成既大表姐黎講係踩過晒界。

但我心入面竟然一啲嬲既感覺都冇...

就響我感到窒息既時候,一股暖流響我口入面爆左出黎!

熙熙竟然響我口入面射晒出黎!

「咳…咳…」佢既精液實在太多,響我咀角緩緩咁流晒出黎。

「吞左佢。如果唔係我而家著返褲落去買外賣。」

我本來爭啲想嘔,但佢咁講令我噗哧一笑,只好投降含糊咁話:「好,我吞,我吞。」然後吞得幾多得幾多。

我吞完之後,熙熙真係有兌現承諾,將自己件衫都除埋, 上床擘開我雙腳,用小熙熙響洞口磨幾磨。

好㾗...

但好舒服...

快啲入黎喇...

「嗯…快啲插入黎啦…」

「唔插喎。」熙熙停左落黎。

下...唔好喇...

我好想要...

「求下你啦…快啲插入黎…」我哀求佢。

「屌,你叫架咋!」熙熙毫無預示下,竟然一下子大力地挺晒入黎我陰道。 

「啊!細力小小…痛…」

「扑野梗係要大大力啦!」又係呢句...

熙熙唔係講笑,佢每一下都出盡力插。

但...

真係好舒服...

每下撞擊都令我銷魂蝕骨...

好美妙啊...

「插撚死你!」唔知點解,我好鍾意比佢咁鬧...

佢越鬧我越有感覺...

「啊!好正呀…原來…咁正…」我唔得喇...我會唔會死架...

呢個時候一隻大手揸落我個胸上面,我真係舒服到頂唔順係咁大叫。

我下身果種急尿既感覺又黎,結果好快就迎黎今晚第二次高潮。

熙熙見我高潮左之後佢都加快速度抽插,然後射晒啲精落我個肚仔上面。

我有小小失望...

我想佢射晒入黎添...

不過我全身都已經冇晒力,攤左響張床上面典下典下。

熙熙都攤左響我隔離,錫左我咀仔一啖,問:「咁樣好唔好玩呀?」

嗯,呢種感覺好sweet。

「你好勁呀熙熙…我未試過咁滿足…」我都錫返熙熙一啖,希望同樣比到一種甜蜜既感覺佢:「你又話未拍過拖既…」

「我冇講大話呀。」熙熙聳聳肩:「我係冇拍過拖,但都冇話我冇扑過野。」

我其實唔信。

不過我都冇講啲咩,淨係拍下熙熙個頭:「好心你正正經經咁搵個女朋友啦!」

「有對象先算啦。」熙熙既表情話我知,佢有既。

佢突然又大大力咁打去我pat pat度:「你得閒咪上黎切磋下囉,反正我屋企成日冇人。」

「鹹濕仔~睇情況啦,要溫書呀。」其實我好樂意,不過高考真係好重要。

我想入大學。

「屌,係喎,你今日話要送我返黎,唔通一開始就想比我食?」熙熙奇問。

「係啱啱同你傾完計,講起我男朋友我先想要。之後好攰響你隔離恰左陣,醒左之後就係咁啦。」梗係唔係喇,我點估到你床上咁威猛?

「如果我好似你兩個細佬咁真係青頭仔咁點呀?」熙熙又問。

我噗哧一笑,其實果下真係冇諗咁多:「你咁講佢地架。咁我唯有返去食自己囉。」

我扁扁咀扮個可憐樣。

「我唔信。」熙熙搖搖頭:「喂,老實講,我係你第幾個sp?」

我估唔到熙熙會識呢啲野。

其實佢可能冇講大話,佢咁靚仔,運動又好,響學校可能已經食過唔少女仔。

我諗起Howard,於是回答:「八卦仔。你係第二個咋嘛。不過…我男朋友同另一個sp都冇你咁勁。試完今次之後我覺得太溫柔啦佢地。」

呢個係事實。

今晚係我體驗過最好既性愛。

「屌,你個被虐狂。」熙熙笑罵:「你其實對住表姐夫有冇罪惡感?」

「一開始都有小小…不過而家慣左啦。」其實我有,但梗係唔講出黎:「不如…下次可以試下再玩勁啲?」

「下次先算啦。」熙熙望一望個鐘,成九點半:「快啲著返衫,老豆就返黎啦,我地落去食飯啦。」

「好。」我執好野之後我地一齊出門口,之後仲要食完飯撞到我老豆,我就趁機同佢解釋一輪,佢地兩父子總算叫和好左。

呢個,就係我同我表弟荒淫事件簿既開端...

(待續)
拖稿大法,回憶,唔同角度
唔…其實最初冇呢三篇架…
但近返表姐呢個時間線,有唔少巴打話期待表姐,我先寫出黎

希望大家都鍾意,唔會失望喇
Push
成篇係ocamp copy and paste 咁寫出嚟,然後當打更。。。真係好失望,由ocamp追到你而家,估唔到而家咁樣係度拖故。算啦,我之後都係唔追。
佢係咁響我口入面進進出出,每一下都令到我有窒息既感覺!

其實而家諗返起呢下其實對未開發完成既大表姐黎講係踩過晒界。

但我心入面竟然一啲嬲既感覺都冇...

呢句係外傳(三)就咁copy and paste過嚟嘅?

明白樓主過咗咁耐,可能對個情景都無乜印象,所以要睇返以前篇文嚟寫,咁做都無可厚非,但就咁copy以前篇文過嚟,跟住直接修改篇舊文就當係新嘅,仲要連proofreading都冇做好(明明而家係寫緊大表姐視覺),真係令我有少少失望。

由一開始就追故追到而家,眼見呢排啲文嘅質素真係每下愈況,希望樓主可以改善返…
多謝樓上兩位意見先

呢三篇係急打出黎,正如我之前所講,我本身冇諗過寫呢三篇,但見之前有人問起,我又覺得唔打大表姐篇有啲失望,所以之前趕稿先臨時打出黎,proofread左一次,但就真係有甩漏,響度講聲唔好意思先。

但都希望各位都體諒下,我又返工又湊仔又寫野,所以我係有copy and paste,但我其實只係copy左個外傳黎做base改,但除左對白之外,95%以上我係重新再打過,果度你地計返隨時超過3000至4000字以上,坐響電腦面前我都打左幾粒鐘,絕對唔係hea打。

我明白急唔係一個藉口,因為post完上Penana之後其實我有時間翻check完先放上黎,下次實會改善下,同時都好多謝上面提出既意見,我會吸收經驗再改善,多謝支持。
肯認錯就繼續屌~
熙熙靚仔真係大曬
邊度有得睇外傳
主角巨龍光環
山區巴
三百一十二

新年過左之後就係下學期,我最初都有好間中咁keep住同大表姐啪啪啪,不過好快佢就要專心準備高考而閉關靜修。

基於我同Ada已經決裂,屌完大表姐之後條鳩又要休息返一陣了。

另外,雖然下學期學生會係冇咁忙,但依然有野做,所以秋兒姐姐有時都會好夜先返。不過至少冇乜聯校既活動,所以暫時唔係好駛擔心果個Jonathan會藉住呢啲機會對秋兒姐姐出手。

令我稍為有啲唔自在既,係秋兒姐姐好似多左㩒電話同send短訊。

其實我好想問下佢同邊個咁好傾(最緊要係我想知果個人係咪Jonathan),但係唔知點解我竟然唔係好敢問。

希望一切會平平安安去到秋兒姐姐既學生會任期完結喇...

中三下學期暫時都冇咩其他特別事發生,然後好快就到左學界足球比賽。

一般黎講學界既比賽其實真係不值一提,有兩個細港腳加九個足球白痴去踢波有冇機會會贏?

答案...

係冇既。

最多輸少啲。

今年我同阿必已經升左上B grade,聯同中四既師兄們一齊比賽,但係班師兄一樣係垃鳩圾。

由於條後防廢到不得了,成班所謂既後衛連用個頭去頂波都唔敢,加上個正選龍門開既龍門球連禁區頂都踢唔到出去,係咁撚樣開地波出黎,教練諗左條絕世好橋:將阿必移後打中堅。

痴撚線。

雖然我地個龍門一樣仲係好似紙板咁一射中龍就入,但佢就截左唔少對面既攻勢都係真,只係犧牲助攻比我既機會,變相我真係要自己墮後搵食。

所以其實我都唔可以話教練個所謂排陣唔湊效,只係佢將一場本身係十比五既比賽,變左做七比三咁囉。

雖然都係大比數落敗,但已經算好好架喇,冇左我同阿必,應該場場都輸十幾球,仲要一球都入唔撚到。

正如之前所講,我地B grade足球校隊學界比賽其實真係不值一提,而我地學校既學生又一向只會關心自己既社際比賽,所以根本就冇乜觀眾,最多係球員既朋友可能會黎睇下,就好似淇淇、八婆儀同忍者欣咁。

但估唔到既係,今年竟然有個稀客黎睇,佢就係死港女鄭穎琳。

鄭穎琳同其中一個隊友一齊黎,而且仲似乎同中四班既隊友好熟,因為成班中四既隊友一見到佢黎就即刻狗衝埋去。

我估係因為條死港女讀中四,所以招收左唔少中四既隊友做兵。

鄭穎琳第一場黎睇比賽既時候,發生左一段小插曲。

話說除左我同阿必之外,所有既隊友都係非常之hea咁熱身,而我地校隊其實仲撚hea過興趣班,帶隊既所謂教練其實都只係個顧問老師,所以就算熱身既時候幾求其都好,佢都冇乜所謂。

當然咁樣唔代表佢唔參加球隊既排陣同戰術,不過佢啲排陣同戰術都只係儘力而為,畢竟佢手上既球員除左我同阿必兩個,其他都唔係好識踢波。

就係咁,每次熱身既時候其他隊友只係交差式咁熱下身,就去拎啲波出黎亂踢一通,而教練都只係由鳩佢地。

其實對於呢樣野,我同阿必都一致認為佢地冇尊重過足球。能力固然係問題,態度更加係唔得,所以球隊踢學界既成績永遠都係冇進步。

就響第一場比賽開始之前,我地成隊啱啱求其熱完身,鄭穎琳突然出現響球場旁邊,笑笑口咁望過黎。

唔知係邊個首先發現鄭穎琳黎左(今次肯定唔係阿必,因為佢好認真咁做緊熱身),率先大叫:「穎琳bb真係黎左呀!」

我同阿必聽到之後望過去,發覺鄭穎琳真係黎左,而唔少隊友都過左埋去。

坐響附近觀眾席既八婆儀就一臉不屑咁望住呢個畫面。

「球星,熱埋身我地去搵穎琳bb玩吖!」阿必並唔係果班狗公其中之一。

都話過,佢對足球係認真既,所以佢就算想同港女玩都認真熱埋身先。

即使係輸鳩梗既學界比賽都一樣。

「你自己去玩飽佢喇。」我答。

屌吖。

上次你響日本爭啲死過一次響呢條女手上都學唔乖架喎。

(待續)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞