我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
冇事冇事,外射架嘛
多謝妖治巴
三百二十七

其實我有衝動想中出鄭穎琳,不過就響差唔多就黎要射既時候,我諗起Kitty姐姐講既說話,所以先將小熙熙抽返出黎射精。

我望住鄭穎琳攤響課室地上面喘住氣典下典下,然後目光再往下移……

……

……

……

地板上面除左一大灘水同我既精液之外,仲有……

……

……

血。

屌,而家係乜撚野一回事?

我企起身著返條褲,向鄭穎琳道:「我去搵地拖。」

鄭穎琳攤左響地下喘氣,有氣無力咁應左聲:「嗯。」

我將耳仔貼住課室門,確定出面冇人,先至好快咁衝入廁所,而又咁好彩擺清潔用品果格冇鎖,我先可以拎到個桶裝左啲水同地拖返課室。

順便拎埋幾張廁紙比鄭穎琳抹身。

回程既時候,好彩冇撞見任何人,好順利咁就返左去課室。

我返到去課室既時候,鄭穎琳已經著返好校服,不過頭髮依然好鳩亂。

我照遞堆廁紙出去,問:「要?」

鄭穎琳甜笑左一下,舉一舉手上既紙巾搖頭道:「唔駛喇,我有。」

見到佢披頭散髮咁甜笑,我莫名地感到毛骨悚然。

「嗯。」我求其應完佢之後就拖返課室既地下算。

好唔容易清理完現場,我返課室會合返鄭穎琳,道:「我地走喇。」

雖然返去課室都係繼續訓,但我同鄭穎琳同時唔見左咁耐,會唔會惹人懷疑架?

再講而家個氣氛有啲怪,我想快啲走人。

同埋發洩完兼屌埋個處女再冷靜之後我成個人好似有啲罪惡感。

明明食到處女應該係件值得興奮既事。

但係...

我究竟做緊啲咩...如果秋兒姐姐知道左會點...

諗起秋兒姐姐,我又諗起佢同Jonathan參觀緊學校,心入面又一陣混亂。

「余正熙。」正當我行緊出門口既時候,鄭穎琳響我身後叫住我。

「?」我擰轉頭,一臉問號。

唔係想同我算帳吓嘛?

妳主動架喎。

「我地...而家算點?」鄭穎琳試探式問道。

呃...

「冇點。」我淨係想快撚啲甩身。

「余正熙,我鍾意你!」鄭穎琳突然對住我講。

...

又係想收我做兵既玩法?

首先係將自己隻豬比左我,然後再話鍾意我,等我甘心情願做佢隻兵?

玩咁撚大?

諗諗下,好似係我之前話想屌佢先...佢又話上次考慮完覺得冇問題…

不過!

我真係隨口鳩up下,點估到鄭穎琳真係癲撚到主動獻身比我屌先得架...

仲要處喎!

條港女竟然係處,點估到?

「咁妳想點?」我無奈咁反問。

「我...只係想你對我好啲...」

「哦,好呀。」我好求其咁應左句。

「我知...我冇可能要你同譚梓淇分手...」鄭穎琳咬住唇地道:「但...你可唔可以分小小時間比我...小小就好...我唔介意…」

鄭穎琳似乎誤會左我同淇淇既關係了,不過我唔打算向佢澄清。

我唔想佢知我咁多野。

「咩叫分小小時間比妳?」我反問。

「可唔可以...同我出下街...做啲情侶會做既事...」鄭穎琳將佢既要求講出黎:「做你地下女朋友……」

我望住佢。

如果佢唔係想收我做兵而係講緊真話,咁我係咪又惹左啲乜野麻煩野上身?

我唔識答佢。

「我唔會再同其他男仔玩咁埋架喇…」鄭穎琳咬一咬唇,再道:「同埋…就算...你想...做啱啱果啲野...都可以...」

咁又唔同講法。

大表姐要考試,我正需要多一個性伴侶。

鄭穎琳雖然冇乜身材,但勝在樣子甜美,下面又夠晒窄,用黎做肉便器一流。

...

...

...

不過...

我突然醒起楊舒達同Ada件事,又諗起啲阿必。

我嘆左口氣,道:「妳可唔可以比小小時間我?」頓了一頓,又道:「我之後再答妳。」

鄭穎琳點一點頭。

「咁我返去先,我地最好前後腳返課室。」我又轉身準備走:「妳最好去廁所整理下先,妳頭髪好亂。」

鄭穎琳點點頭。

我真係諗住走既時候,佢又叫住我:「余正熙。」

「?」

「可唔可以...比你電話號碼我?」原來鄭穎琳想抄我牌。

「唔得。」

「......」

「......」

「66375235。」(作者按:我鳩打出黎架咋,唔好亂打)鄭穎琳突然叫左八個數目字出黎:「我既電話號碼,記得打比我。」

「哦。」我冇再理鄭穎琳,徑自出左課室門口。

(待續)
電話號碼個part 你可以6xxx xxx 咁樣可以避免到有人打過去
珍,仆街改唔到
改左Penana先
熙熙成就解鎖,食到處女
食處女隨時一身蟻
一痴身就一世係咁先
乜今日咁早出文
Push
機主好慘
外射唔一定安全,尤其係係靚仔啲pre-come好多蟲仔游黎游去!
所以咪話食唔到
所以你咪多咗個仔
我真係恭喜你(樓主)呀
樓主第一身經驗分享
加速
加速啊 好期待
成日食免費餐,免費係最貴架,熙熙今次大獲啦
可能我地一直估錯方向 葉熙嘅初戀係死港女 但冇同琪琪一齊過
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞