我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
神奇! 頂級! 卓著!
多謝~
其實兩個故都仲有好多改善空間,會繼續努力
萬言巴好耐冇見
大力推山區巴!
已經成為左習慣
三百二十四

雖然呼吸仲係有啲急促,但至少鄭穎琳既身體已經冇啱啱咁僵硬。

似乎我安撫咁摸鳩佢既屁股仔有啲效。

「嗯…」比我摸多兩下,鄭穎琳口中仲開始發出少少呻吟既聲音。

我慢慢縮返對手,再沿住鄭穎琳既俏臀慢慢摸上佢條腰,再慢慢掃上佢對胸……

我都開始減慢濕吻既速度,開始專心咁玩弄鄭穎琳既胸部。

雖然隔住幾重衫(bra、校服、冷衫,我諗係咁多),而且鄭穎琳都偏向屬於微波一族,但我自從上次同大表姐扑完野都成個幾月,所以有波比我揸,我絕對係覺得非常過癮既。

鄭穎琳比我摸到呼吸開始有啲急促,不過就咬住嘴唇唔出聲,可能係驚比人發現,又或者唔想響我面前表現得好似好淫蕩、低賤咁。

我望住佢咁既表情,心中一動,覺得呢一刻既鄭穎琳其實都幾可愛。

我一路按摩佢對波,一路摸佢屁股仔,再一面錫佢,佢都開始有啲陶醉咁享受比我係咁摸。

「啊…」鄭穎琳口中忍唔出發出舒服既呻吟聲,但同時又唔敢咁大聲叫出黎。

睇黎佢都覺得幾撚爽。

不過我係唔會咁易放過佢。

就響佢開始放鬆既時候我突然加大力度揸佢個波,佢有啲卒不及防,差啲嗌左一下出黎。

不過佢呢下反應係我意料之內,所以比我及時用嘴唇印左響佢嘴唇上面,佢只係能夠發出「唔…唔…」既聲音。

係妳撩起我既慾火先架鄭穎琳,唔好怪我咁對妳……

「妳做好左獻身既準備架喇,係唔係?」我錫完之後向鄭穎琳露出左個好有自信既笑容。

鄭穎琳望一望我,輕輕咁咬唇,再點一點頭。

話說回來,鄭穎琳咬唇個樣其實都幾Cute。

真係……

幾可愛。

其實而家既進程都幾出乎我意料之外。

佢平時對其他兵仔好好笑容,但對我就非常囂張,估唔到佢都有臣服響我J下既一日。

一諗到呢度,一陣征服感油然而生,小熙熙扯得更加衡。

我慢慢咁拉起鄭穎琳件冷衫,再將件冷衫慢慢咁除出黎。

鄭穎琳有稍為猶一猶豫過,但好快就順晒我意,比我除左件冷衫。

「乖。」我響鄭穎琳嘴唇輕輕一吻。

鄭穎琳雙頰緋紅,怕怕醜醜咁低一低頭。

嘩,平時對住我非常高傲既鄭穎琳去左邊?

我唔撚理喇,將隻右手移去鄭穎琳背脊,摸到佢條校裙既拉鍊,準備將佢拉低。

「真係…要響度…?」到左呢一刻,鄭穎琳又有啲猶豫。

我錫一錫佢面豬登一啖,再反問:「唔係妳做主動既咩?」

鄭穎琳面紅紅咁點一下頭,冇再講咩。

於是我毫不客氣,將鄭穎琳輕輕放佢坐響課室地上面,再將佢條校裙背後既拉鍊拉低褪出黎。

我地而家就正正坐左響課室門口,所以除非門外面既人探頭入黎,如果唔係應該睇唔到我地既。

但都由於我地坐得咁近門口,所以門口外面有人經過既話其實好易聽到我地有聲。

好撚刺激。

唔怪得Kitty姐姐咁鍾意野外露出。

鄭穎琳就係咁只係著住白色少女bra同白色底褲仔出現響我面前。

估唔到專門收兵既鄭穎琳會著啲咁純情既底衫褲。

我伸手隔住條純白底褲仔摸一摸鄭穎琳既下陰,原來鄭穎琳既小妹妹一早已經流晒口水,於是笑鳩佢:「呵呵,原來有人已經好想要,咁快濕撚晒。」

鄭穎穎咁樣比我咁樣隔住底褲掂到佢既陰部,全身一震收縮合埋雙眼,然後咬住咀唇,擰轉面,但雙手又攬到我條頸好實,一臉欲拒還迎咁既樣。

我從來都唔知道,鄭穎琳咬住唇果陣有啲倔強又想要但又忍住唔出聲既樣係咁可愛。

好想食撚左佢。

我響鄭穎琳底褲上面按摩左陣,佢既呼吸越黎越急促,口中都開始忍唔住發出呻吟聲。

「舒唔舒服?」我明知故問。

鄭穎琳咬住唇點點頭。

佢由一開始已經咬左嘴唇,其實會唔會咬到流血架?

唔撚理了,我伸手入去佢個純白色bra入面,去搓弄佢既乳頭。

「啊!」鄭穎琳咁樣比我一搞,成個人終於頂唔順,個背脊訓左落地上面。

哈,咁仲撚正,方便我接住落黎既攻勢。

(待續)
推推
快啦
繼續
著返條褲先~
Push
早咗入嚟出返去先
btw虎年快樂
預計下個禮拜會掉完
虎年快樂 兔年先再入黎 希望真係可以除哂成條褲
下個虎年應該會遠咗個故
下個虎年應該會完咗個故
葉開熙個仔都小學畢業
少年你太年輕了
應該唔會既
綠茶巴
新年快樂
三百二十五

鄭穎琳而家咁訓左響課室地上面,更加方便我上下其手咁攻擊佢既上面唔算大既微乳同埋下面既秘密小花園。

我左手繼續伸左入佢個Bra入面輪流搓圓㩒扁佢兩粒小乳頭,右手就用我既神之手響佢蜜穴洞口不斷徘徊再施以攻擊,響我雙重攻勢之下,鄭穎琳都頂唔順唔再咬住唇,不斷咁發出輕聲既呻吟聲。

「係咪正呀?」我又再明知故問。

「唔...」鄭穎琳輕閉雙眼,櫻桃小咀一開一合咁輕輕點點頭。

我突然大大力夾佢粒乳頭,笑問:「咁呢?」

「啊…」本身鄭穎琳叫左出黎,但佢好快又咬住唇去食返叫左出黎既叫聲。

「慣左個力度妳就爽架喇。」講完呢句之後我俯首埋去錫左鄭穎琳一啖。

比我錫左一啖既鄭穎琳稍為放鬆左小小,再點點頭。

「嘿。」我起返身,然後郁手除埋鄭穎琳既少女bra同底褲仔。

一陣少女清香撲鼻而至。

有小小估唔撚到。

鄭穎琳收咁多兵,我仲以為佢個閪同Ada一樣咁撚臭。

「估唔到妳又幾香喎。」我微笑道。

鄭穎琳又面紅左一下,但並冇答話。

唔知係咪響學校入面其中一個課室既關係,鄭穎琳好似一路都表現得好緊張咁,成個人其實都好薑硬下,又唔會點樣主動去迎合我,成個新手等住比我劏豬咁。

不過響我神之手既攻勢同佢自己都開始發情之下,佢都開始漸入佳境。

未除底褲摸佢小妹妹既時候佢條底褲已經濕撚晒就係最好既證明。

但其實你話驚比人發現又唔駛太緊張既(應該),呢間課室係走廊最尾位置,而且唔屬於展覽日開放既部分,再加上今日係係星期六連自己學生(除左果少數既學生義工)都唔會點返黎,其實唔大機會有人經過。

再講,谷精上腦就唔撚理咁多架喇,係咪先?

響我三扒兩撥之下,鄭穎琳好快就比我剝清光。

Okok,佢仲有對白襪仔未比我除埋既。

咦?

啱啱比我玩左好耐既,估唔到係粉紅色乳頭喎。

真係可遇不可求。

望住全裸既鄭穎琳,其實撇除佢惡劣既性格唔提,佢既全相真係幾嗒得杯落...

唔怪得我地學校咁撚多仔甘心情願服兵役。

佢真係幾撚正。

屌越諗越扯旗。

「原來妳咁好睇。」我笑道。

鄭穎琳面又紅左一紅,再有小小唔好意思咁問:「你...成日咁同譚梓淇做...?」

「下?」我會同淇淇做?

「你...好熟手...」

我梗係熟手喇,都唔知剝過啲女光豬幾多次。

尤其是人間性器Kitty姐姐。

「妳咪撚理我。」不過我唔想答:「繼續喇。」

鄭穎琳雙頰緋紅咁點一點頭。

於是我又展開攻勢,雙手又不停咁響鄭穎琳既身上遊走,時而濕吻,時而咬lin。

我咬佢乳頭而佢又咬一咬唇,合埋雙眼再次享受我既侵襲。

我咬得都幾大力,但我越咬得大力,鄭穎琳好似就越享受,下面都越濕。

莫非連鄭穎琳都係M屬性?

真係好撚濕喎。

妳咁撚爽,都係時候到我爽喇。

但雖然鄭穎琳已經接近全裸(除左對白襪仔),不過我都唔諗住剝自己既衫。

那怕只係一件都唔撚剝。

我只係行過鄭穎琳臉豬登隔離半跪低,拉低條褲鍊,將條巨龍熙掹出黎,再拍下佢塊面。

我成身一件衫都冇除,而鄭穎琳就接近全裸,咁先令我有一種無比既征服感。

尤其是對住鄭穎琳呢種專收兵既死港女,踩住佢響我腳底之下,令我性慾更加澎湃,碌鳩都更加堅挺。

鄭穎琳咁樣比碌鳩拍左塊面,我以為以佢既性格會嬲,點知佢冇嬲不突止,仲有啲面紅又有啲好奇咁望住我條巨龍熙。

「望乜鳩吖,妳未見過男人碌鳩咁大咩?」綜合我幾個性伴侶,我對自己碌鳩既size好有自信。

鄭穎琳擰一擰歪面,紅住面咁話:「唔知!」

「唔知?」我笑道:「好快好就知!」

「唔…」鄭穎琳又咬住唇,合埋雙眼。

一陣比我插果陣,妳就感覺到同妳以前啲仔既分別架喇!

至少一定大碌過阿邦社長先!

(待續)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞