我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
三百二十三

鄭穎琳聽完我響躁狂之後所講既野之後,咬一咬唇,竟然答我:「上次之後我諗左一個星期...如果係你既話...可以...」講到後面已經越黎越細聲。

「下?」我有啲愕然。

「我講左架喇...」鄭穎琳講完之後好似先想縮沙咁。

不過呢個反應...好似好怕醜咁...

佢咬住咀唇,雙眼望住地下,好似有啲不安咁,個身有啲啲扭扭擰轉。

聽完鄭穎琳講完呢句,我再望住佢果種不安又忸怩既反應,加上我都隔左段時間冇扑野,搞到我條巨龍真係有啲反應。

再加上啱啱望到Jonathan條撚樣,搞到我個人都火撚滾,好撚想搵個地方出出火。

所以呢個時候鄭穎琳竟然咁樣答我,搞到我即刻獸性大起,如果呢度唔係學校走廊我應該即刻將佢就地正法。

不過我已經開始有啲谷精上腦,索性咩都唔諗,夾硬將啱啱秋兒姐姐招呼Jonathan既身影擺埋一邊唔理,拖起鄭穎琳隻手就走。

我而家咩都唔想理。

唔想知點解Jonathan會黎我地學校、唔想知點解秋兒姐姐會滿面笑容咁招呼佢、唔想知係邊個主動話要黎參觀學校展覽日、唔想理唔想理...

我拖左鄭穎琳入左間冇鎖既課室,然後企響門前望實佢。

鄭穎琳好似比我望到有小小驚。

哈?想認識我?

我真人就係重度性愛沉溺者。

我向鄭穎琳行前一步。

「你……真係要響度做……?」鄭穎琳戰戰兢兢地問。

平時收兵果陣既氣勢完全消失晒。

「妳話想認識真正既我吖嘛?」我冷笑道:「而家咪一個好既機會囉。」

妳咪撚而家先縮呀。

鄭穎琳又咬一咬唇,道:「但…呢度係學校…」

講完呢句野我突然清醒左小小。

上年Kitty姐姐last day果陣,爭啲同佢響學校打野戰,但最後我地兩個都清醒返啲,濕吻完一輪就算。

仆街,而家到我想縮。

我早就講過,我唔似Kitty姐姐,並唔係啲乜鳩野外露出同天體既愛好者。

再講比人捉到唔止記過,真係踢出校都似。

屌,諗到呢度真係到我鳩縮。

所以我扮晒冷靜而不失霸氣,行過去捉實鄭穎琳膊頭。

佢即刻好緊張咁全身崩緊。

我再扮晒野放開手,冷笑道:「哼,又話準備好。」

再繼續扮晒野咁走落落台階,轉身一路離開一路冷冷地道:「妳真係諗清楚先好講喇。」

不過我內心團慾火其實未熄,只係理智同我講如果響學校扑野比人發現後果好撚嚴重。

屌。

我既心情仲係好煩燥不安。

因為啱啱秋兒姐姐同Jonathan?

我好想搵個渠道去發洩。

好想將啲煩躁同不安發洩晒出黎。

有冇機會上大表姐度出出火先呢?

或者比賽既時候入多對面幾球先得。

就響我心如電轉,諗緊咁多野既時候,我隻手突然比隻好軟滑既小手拖實左。

我一擰轉頭都未反應得切,一雙柔軟既嘴唇印左上我既雙唇上面。

係鄭穎琳。

呢個時候我諗就算係智障既都知道鄭穎琳開左綠燈。

本來比理智淋熄左既慾火又再燃燒起黎。

屌。

扑左先算。

唔撚理會唔會比人發現了。

唔撚理鄭穎琳係咪想向我派軍糧收我做兵了。

我淨係想屌柒佢。

我回身攬住鄭穎琳發撚左癲咁狂錫,鄭穎琳比我呢個舉動嚇左一跳,但係好快就嘗試去迎合我。

錫左一陣,其實我有啲奇怪既感覺,就係鄭穎琳接吻既時候好似錫得有啲生硬,而且身體仲有啲僵硬。

大姐,好似係妳做主動架喎。

不過我唔撚理咁多了。

我一路錫,對手一路唔安份地由鄭穎琳既背脊,掃到落佢pat pat上面。

當佢既屁股仔比我掂到既時候,又係全身震左一震,雙手攬到我實一實。

我輕輕咁撫摸佢既柔軟既pat pat,雖然係隔住件校服裙,但依然感覺到好彈手。

響我慢慢既撫摸之下,鄭穎琳又好似變返冇咁緊張,雙手都冇啱啱攬到咁緊。

不過知我扑野方式既人都知,我又點會咁溫柔?

(待續)
我都係下個禮拜先入番嚟
褲都除左一半 你同我停?
晏晝有文嘅
下星期一先繼續?
我條褲呢
好彩未除啫

加速
我準備好哂你竟然!
Push
睇黎又要扑一個禮拜
嚟緊幾日轉涼,都係著返條褲先
隻臭雞竟然係處
再睇咗O camp ,呢個鄰居故流暢D
儲咗一個月 睇睇下Live咗個下好失落
推下
又着返條褲
推推
我都好火呀
好似足球小將咁,射個波都要擺足一集甫士...
都係著番條褲先
Gg
我冇得著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞