我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
近親……
下左啖氣就ok架喇
更新既加更時間表

舊post 200正評加更:星期六
舊post爆post加更:星期日
Sorry, 我撳錯咗負評
Push
此post已過百
如果我冇記錯 𤋮𤋮係之前同淇淇既表哥有扑過?
係,男人都搞
非gay post
仆街 表姐先啱
熙仔條大麻撚果然名不虛傳
小事,繼續支持就得
綠茶巴
唔走數,會加更,放心
痴線
表姐黎架
咩料
Betty係女人黎
真,非基
表姐黎
非基故
三百一十一點五 (二)

「隨便坐。」一入到熙熙屋企,佢對我說道。

我有冇去過舅父屋企呢?

好似真係冇。 

好,係時候做正經野先。

「我坐響餐枱度溫陣書得唔得?」張餐枱好似係一個幾適合要黎溫書既地方。

「隨便。」熙熙隨口答道。

我心中笑左一笑,熙熙仲係好似個小朋友咁。

不過中三既時候,好多人都係好幼稚架喇。

於是我開始響餐枱上面溫書。

呢度係熙熙屋企,但佢反而有啲拘緊咁坐左響梳化度望住部電視,間中又會偷望下我。

佢係咪仲嬲緊我兩個細佬?

我兩個細佬又真係好過份。 

「對唔住。」作為家姐,我可以做既就係代佢地道歉。

「哦?都唔關你事。」估唔到熙熙會咁答我。

「同埋…我唔應該拎舅母黎講。對唔住。」我為左誇大其詞,就話左我兩個細佬對舅母不敬。

對自幼喪母既熙熙黎講,應該好難受吧。

「冇野既。」口不對心既熙熙答道。

「嗯。」既然佢咁講,我都無謂多言。

跟住係一片沉默。

「大表姐。」熙熙突然開口。

「係?」

「我啱啱咁同你講野…對唔住。」估唔到熙熙都會同我道歉。

「哈哈,你都係一時火遮眼啫,冇事冇事。」你肯道歉,我已經好安慰。

「係呢?點解你送完我返黎之後唔返去既?」

啊。

好問題。

「呵,反正返去都要比佢地捉去婆婆度,我寧願留響度溫書啦。」答案就係我都唔想去婆婆度。

「屌。同我一樣,我先唔想去嫲嫲度。我唔撚想見到班仆街。」啊,估唔到熙熙會咁講。

見到一臉稚氣既熙熙講粗口,我忍唔住笑道:「喂,你做乜講粗口?」

「屌,我係唔想見到班撚樣吖嘛。次次都寸鳩我,我見我老豆響度所以次次都忍咋。」熙熙笑罵。

「唉,我都就黎頂我兩個細佬唔順,佢地…」我都暫時放下書本,開始閒話家常。

*

「喂,熙熙你有冇拍過拖?」今日我都好奇地諗過呢個問題,趁呢個時候氣氛輕鬆,我就趁機問下。

佢咁靚仔,又咁早熟,好難冇喎。

「唔…」熙熙好似思考緊,然後又猛力搖頭。

不過我真係唔信佢冇拍過拖:「我唔信。」

熙熙不置可否咁聳聳肩:「你唔信都冇計架?」頓了一頓問我:「咁你呢?」

我諗起Kelvin,心中一甜,笑答:「唔話你知。」

你唔講真話,我都唔講,嘻。

「即係有啦?」不過熙熙一估就中。

「…係呀。」我都唔想否認。

但諗起佢去左澳洲讀書,之後我又同Howard……

果陣聖誕既激情之夜...

唉。

我明知咁對Kelvin唔住,但我真係好想要...

而家都係...

「不過佢去左外國讀書。」我嘆氣。

「佢大過你?」熙熙有興趣咁喎。

「佢大我一年,以前啲師兄黎。」

「大表姐,我突然好撚眼訓,去恰一恰先。你自鳩便啦。」吖,呢個熙熙,明明係佢問我先,點知而家又話眼訓。

我唔忿氣:「喂!我講完我果啲你就走左去,你都未講你果啲!」

「屌,都話冇拍過拖。」熙熙完全唔係認真答。

冇佢符。

「係喎,你諗住響度食埋飯先走?」熙熙又問。

唔…

都係既…

於是我答:「係呀,返到去佢地都過晒婆婆度啦。」

「我唔撚識煮飯,一陣一齊叫外賣啦。我真係恰下先,食飯叫我啦。」吖,估唔到熙熙會咁答我。

「喂,我先係客人喎。」點會叫我嗌醒佢架。

「唔鳩理你,你溫書先啦。」熙熙講完就走入房,佢真係完全唔客氣喎。

嗯,我都係時候繼續溫書喇。

*

好攰。

可唔可以借熙熙屋企個梳化黎恰陣呢?

不過最好都係有張床訓…

熙熙間房會唔會有多張?

不過唔大機會,因為佢係獨子。

我唔問就去舅父張床訓又好冇禮貌咁。

我望住熙熙熄左燈既房,諗左諗就走去。

嗯。

果然得張單人床,上面係熟睡既熙熙。

……

……

……

佢熟睡個樣……

又幾可愛。

嗯,其實熙熙既肌肉都幾結實。

……

……

……

我突然有個奇怪既念頭。

……

……

……

我放低左自己紮既馬尾,爬左上熙熙張床,訓左響佢旁邊。

一陣野性既男人味。

伴隨住呢陣男人味,我好快就恰著左...

但呢陣圍繞住我既男人味,令我好快又訓醒,而家身體仲要開始熱熱地……

我聖誕之後好似就冇搞過……

嗯…

嗯…

我伸手摸一摸自己妹妹……

嗯…

嗯…

如果熙熙突然醒左,佢會點呢?

……

……

……

我自己摸到自己好舒服……

……

……

……

熙熙突然打開左雙眼。

我地就咁對望左我一陣。

我比佢陣男人味搞到有啲意亂情迷,竟然想佢錫落黎……

「做咩望實我?」熙熙問。

我個人清醒返小小,俏面微微一紅,狡辯道:「溫書溫到攰我咪上你張床休息下囉。」

熙熙搖搖頭:「我都唔係問你做咩上我張床。」再將頭靠埋黎:「我問你做乜望住我?」

唔通...佢都想...

就響我仲諗緊既時候,熙熙我突然錫落我咀唇度。

我係嚇左一嚇,但之後個人不由自主地配合返佢,錫返佢。

熙熙隻手隔住我條牛仔褲,好大力咁樣摸落我妹妹度。

嗯...

我覺得好舒服...

佢雖然大力,但係竟然舒服過我啱啱自己摸好多...

「嗯…嗯…」我竟然響表弟面前呻吟,好醜怪。

摸摸下,熙熙突然停手。

我迷迷糊糊咁望住佢。

「呢度搞呢度散,ok?」熙熙問。 

「嗯…唔好停…」做咩都得...只要你唔好停...

「同埋…我唔係一個溫柔既人,ok?」熙熙再問。

「嗯…快啲繼續…」繼續搞我...

熙熙冇再講落去,伸頭繼續錫我,一隻手繼續捽我妹妹,另一隻手突然好大力咁揸落我個胸。

有小小痛...

「細力啲…」我忍唔住皺一皺眉。

「唔喎。」呢個熙熙竟然話:「大力好玩啲架,信我。」

「嗯…」我又真係開始覺得呢個力度好...舒服。

「…又真係…好正…」我覺得自己既呻吟聲好羞恥...

「屌,係咪呀,都話架喇。」熙熙答,一路揸。

唔知比熙熙咁樣蹂躪左幾耐,佢突然扶一扶我起身。

我迷迷糊糊咁諗:「佢想抖陣?但我仲想要...」

我感覺到我有一絲口水流緊落我條頸度...

好羞恥...

(待續)
更新既加更時間表

舊post 200正評加更:星期六
舊post爆post加更:星期日
100正評加更:暫定下星期六
有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞