我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
三百二十六

我其實有諗過將條小熙熙塞落鄭穎琳個口度等佢幫我含,不過呢度始終係學校,為免夜長夢多,都係早啲進入正題,屌撚柒佢算。

於是我企返起身行返去鄭穎琳身後跪低兼除埋自己條褲,將鄭穎琳雙腳托起,再將巨龍既龍頭對準鄭穎琳小穴既洞口。

嘩,佢真係好撚濕。

鄭穎琳都係淫娃一個。

「唔...」感覺到比我龜頭頂住,鄭穎琳發出一聲呻吟,然後再抬頭望一望我:「真...真係要入黎?」

「妳唔係諗住縮下嘛?」我反問。

妳唔好啊,我而家慾焚身,我驚就算妳話縮我都會姦鳩左妳。

「邊...邊有...」鄭穎琳又咬住唇,用蚊滋咁細既聲回答:「我...咪話...我諗左一個星期...已經準備好...」

屌。

幾撚驚妳縮沙。

我繼續將龍頭對準鄭穎琳既洞口,但唔即刻插入,響佢蜜穴外面用龍頭係咁磨,感受一下佢濕潤既洞穴,同嫩滑既陰毛。

「嗯…」鄭穎琳比我搞到咬住唇發出輕聲既呻吟。

我係鍾意響佢陰道口撩黎撩去,但又唔入去吊佢癮,等佢開口求我插。

佢一開口我就一野大大力插入去。

呢招係我同Kitty姐姐一齊果陣成日玩,不過久而久之,我好似對每一條女都有用呢招黎吊佢地癮,而且佢地既身體語言話比我知,佢地其實好受落。

「嗯…」鄭穎琳同樣都比我搞到慾仙慾死…

不過…

佢好似冇諗住開口求我插。

屌吖,算。

我而家好撚想屌閪,加上呢度始終係學校,為免夜長夢多,都係快撚啲屌完算。

於是我響鄭穎琳洞口磨多幾磨,就托好佢雙腳,就突然將小熙熙挺入鄭穎琳既蜜穴之內!

嘩好撚爽。

呢下唔算太大力,因為我第一下想感受下鄭穎琳既陰道先。

冇諗過鄭穎琳個陰道仲係咁撚窄。

佢地呢種公廁,我仲以為一定係好似Ada果種闊過西隧既閪。

而且...

我好似頂到啲野?

「啊!唔…」同一時間,鄭穎琳咁樣比我一插,忍唔住叫左出黎,不過我一早估到鄭穎琳會忍唔住大叫,所以就響我挺小熙熙入去既時候,雙唇同時印上佢既櫻桃小咀瘋狂濕吻。

鄭穎琳既反應比我預計之中既激烈。

如果唔係我已經俯身攬住佢錫緊佢,佢雙手雙腳應該會係咁亂郁,但而家就反而好用力咁夾返實我。

我再回身插多下既時候龜頭感覺到啱啱頂住既障礙已經比我刺穿,然後我就繼續享用屬於我既鄭穎琳,同佢又窄又溫暖既肉壁。

但我插多幾下,鄭穎琳啲眼淚係咁流,仲咬埋我嘴唇...

「喂...痛…痛...」佢真係大力咬架喎。

「我...都好痛...」鄭穎琳流住眼淚哭道:「妳做乜撚野咬我?」

我心念一動,莫非...鄭穎琳係處女?

冇可能架喎?佢同Ada應該係同一類人黎架喎?

「妳...唔會係第一次呱?」我忍住痛問。

「係...係...第一次又點喎?」鄭穎琳哭道。

頂我有啲亂,跨下既攻勢略緩一緩。

老實講,我冇諗過會響呢個情況之下食左鄭穎琳隻豬。

就算佢唔係公廁,我都唔會認為佢仲係處,佢仲要同阿邦社長拍過拖。

呢個時候,或者係因為我胡思亂想攻勢略為放鬆,鄭穎琳既表情都冇咁崩緊,雙手都放鬆左啲。

之前我屌親既都唔係處女,其實我都唔知第一次對女仔黎講係咪真係咁痛。

就響我諗緊野郁慢左之際,鄭穎琳突然又再攬實我,主動抬頭錫返我轉頭。

我到呢一刻仲非常莫名其妙,不過佢咁樣錫返我轉頭又搞到我獸性又起,於是又再起勢咁大大力抽插鄭穎琳既小妹妹。

其實可以搞到處女應該係一件值得興奮既事,點解我反而仲會猶豫左既呢?

但係我呢一刻都唔再理咁多,就變返好似平時咁既野獸,不斷用力咁抽插鄭穎琳既小穴。

「唔…嗯…」或者已經開始適應左小熙熙響陰道入面出出入入,鄭穎琳由咬住唇痛苦地唔出聲,慢慢變左愉悅既呻吟聲,而且越黎越濕,我就越插越撚爽。

就響我既巨龍猛烈地進進出出之際,鄭穎琳雙手雙腳夾到我實一實,再全身抽搐,迎黎佢人生第一次做愛時既性高潮。

我見鄭穎琳都高潮左,抽插多幾下之後我都唔再忍住,將小熙熙抽出黎,再將濃濃既精液射晒響鄭穎琳既肚仔上面。

(待續)
有文
條褲終於唔駛著番
You竟然是個處女
咁快就完啦
有文
有文push
終於完事
鄭穎琳唔會有咗掛
秋兒老母
秋兒姐姐靚,佢老母應該唔差得去邊
佢自己老母
成日都無人推,推吓先
推推
唯有推下山區巴
我響度呀
真係要推
死左喇
之前有提過下,係老左既秋兒咁既樣,風韻猶存
係,當年響office周圍排隊搵啲dept head𢭃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞