我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
100正評加更:下星期六
推推
推推
Push
Push
講故台最緊要有交帶
到而家我讀緊大學,我同大表姐都仲有聯絡,不過我已經拍緊拖,而且修心養性,冇再同佢有任何床技上既切磋了。

開頭見到呢句仲以為佢地冇第二次
P牌仔推唔郁
但好好睇,加油
多謝支持
都有繼續切磋左一段時間
加更不走數
綠茶巴
留名系統!

山區巴
三百一十三

雖然阿必想去搵鄭穎琳,但佢都好認真咁同我熱埋身先行過去。

而且……

……

……

……

屌你老味拖埋我過去係乜撚野玩法!

死基必!

我唔撚拖男人手架!

阿必痴Q左線咁推開其他隊友:「穎琳bb!」

「咦?必必你都過左黎?」鄭穎琳先係望左我一下,然後先對住阿必講,然後眼尾再不屑咁望下我。

屌吖,妳咁望我咩意思!

仲有,必必係咩一回事!

「係呀穎琳bb,特登黎見下妳吖嘛。」阿必淫邪地笑地道:「係喎穎琳bb妳今日又會黎睇我地比賽既?」

「必必你真係識講野!」鄭穎琳笑道:「我有幾個朋友今日都比賽,佢地邀請我黎睇吖嘛,所以我咪過黎支持下佢地囉!」

嘩仲必必?乜撚野必必呀,好撚難頂屌。

「嘩咁就啱喇,一陣妳就睇我地表演...嘩!好痛!好痛!放手!」阿必都未講成句,就比八婆儀走過黎扯住耳仔走...

BTW,睇我地表演?

表演比人大炒?

「死人頭,熱身就熱身喇,走去撩女仔!」八婆儀一邊扯住阿必耳仔,一邊轉向鄭穎琳,用個有啲誇張既語氣:「唔好意思喎打搞到妳,呢個人成日都係咁,話足佢咁多年都唔改。」

鄭穎琳露出一個甜美既笑容,道:「唔緊要,我完全唔介意,我同必必都好close架。」

嘩,呢句說話好似有骨咁既?

八婆儀狠狠咁𥇣左笑咪咪既鄭穎琳一眼,然後再大大力咁扭住阿必既耳仔走開…

「喂!痴線!好痛!甩喇!放手,我仲要踢波架……」阿必一邊比八婆儀拖住走一邊慘叫。

顧問老師馬sir同其他隊友饒有趣味咁望住呢一幕…但絲毫冇出手相救既打算…

就響呢個時候,仲響場入面熱身既隊友唔小心將個波省出場外面……

而又咁啱呢個波向住鄭穎琳飛緊過黎。

「小心呀穎琳bb!」狗公隊友們急忙提醒鄭穎琳。

不過……

似乎鄭穎琳都係發覺得太遲喇。

「啊!」鄭穎琳竟然嚇到合埋雙眼。

低鳩能,其實向側邊行一步已經可以避開喇,合埋眼係咩玩法?

就響個波就黎省中鄭穎琳之際,我好自然反應咁一個車身窩利將個波踢返走。

鄭穎琳真係死好彩,咁啱阿必夾硬拖埋我過去搵佢吹水,但八婆儀扭住阿必耳仔走既時候將我留響原地,咁啱隊友又將個波亂咁踢過黎我地附近既方向,我先咁啱企響一個可以窩利踢中個波既位。

鄭穎琳聽到聲,打開雙眼,一對妙目再望實我,好似仲未回到魂。

「穎琳bb妳冇事吖嘛!」

「哎呀嚇死我喇,幾驚整親穎琳bb!」

「穎琳bb冇事冇事,有我響度!」

你老味真係成班狗公,淨係識到扮晒野咁關心鄭穎琳,啱啱成班人就咁得個睇字。

「喂小心啲喇,爭啲省到人喇!」當然都有人屌鳩場入面既隊友。

其實佢地唔係應該屌鄭穎琳行入球場邊咩?

好似淇淇佢地咁坐響觀眾席上面唔好咩?

「唔想比波省中就躝返上觀眾席睇波喇屌。」我不屑咁向鄭穎琳拋低一句。

鄭穎琳淨係望實我都未有反應,我啲狗公隊友們(但今次阿必唔響入面,因為佢仲比八婆儀扭緊耳仔)已經鬧鳩我:「喂!阿熙你咁就唔啱喇,有乜理由咁話個受害人呀?」

「係囉,你踢走個波救左穎琳bb大晒咩!」

「阿熙你快啲道歉呀!」

真係戇鳩,我救左鄭穎琳都要比佢啲狗公s屌。

我都廢撚事理呢班廢柴,自己轉身行返入球場繼續熱下身仲好,留底班狗公響後面奉承鄭穎琳就算。

「我都要熱身呀…比我走啦…」觀眾席果邊好似傳黎阿必既慘叫聲…

*

呢場波既比數唔好提喇,總之就係我響前面入埋都唔夠後面輸,即使阿必已經憑佢個人之力清左唔少波。

完場之後,我同阿必照舊同淇淇、八婆儀同鄭海欣去食tea。

阿必想狗衝過去鄭穎琳果度道別既時候,已經比八婆儀扭住耳仔拉走左。

btw唔知係咪我既錯覺,我覺得鄭穎琳好似成日望過黎我度咁,當我望返過去既時候佢又好快擰開視線。

屌,奇撚怪怪咁。

睇邀請妳黎睇波果班friends喇屌。

之後兩場,鄭穎琳都有黎睇波,不過我就同佢冇乜交集,而阿必想狗衝既時候都會比八婆儀拉走。

其實好撚好笑。

就係咁,輸鳩埋果兩場之後,我地學界就已經三戰全敗分組賽畢業了。

(待續)
Push
有文
推呀
又多條女沉咗熙仔船 準備要試條大麻撚啦
穎琳bb有無示意圖?
已課支持你
就黎變後宮故
幾時有得睇淇淇同葉開熙條線?
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞