我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
三百三十二

聽到我咁樣一問,阿必先係呆左一呆,然後露出左一個不懷好意既笑容。

「唔通...呢個就係你煩惱到黑晒面既根源?」阿必賊笑地問:「你想飛甩淇淇,走去媾我既穎琳bb!」

「你痴撚線!」叫我媾條港女,咪撚玩喇!

「你咁大反應,仲唔係比我估中左?」阿必奸笑道:「得一仲想二,我要話比淇淇知,破壞你既奸計!」

「你都痴撚線!」我怒道。

「咁唔係做咩咁大反應?」阿必繼續逼問,完全唔撚驚我會發火咁:「啱啱仲黑面黑左成餐!」

「我唔係為左你條仆街我駛咁煩!」

「我?」阿必奇道。

「係呀!」我帶住怒氣解釋道:「你知唔知你果個穎琳BB係肉便器黎架!就係佢搶左我地上年副社長個男朋友!我驚你比佢呃咋!驚你好似達叔咁咋!」

好似好大義凜然咁,其實我只不過係想確定阿必唔係鍾意鄭穎琳先mark佢做長期飯票。

不過老實講,其實鄭穎琳同肉便器呢三個字差十萬八千里。

啱啱佢先至係第一次做愛。

肉便器應該係要黎形容Ada呢啲女人。

我咁樣形容鄭穎琳我以為阿必會嬲,點知佢竟然笑笑口地答我:「我知吖。」

「下?」今次到我有小小反應唔過黎。

「我話!」阿必突然好大聲咁叫出黎:「我一早就知穎琳BB係肉便器!!!」

附近既乘客都轉過頭望住我地,但阿必就一啲都唔尷尬。

不過……

我好撚尷尬呀!

「喂,你痴撚左線咩!」我尷尬地道:「咁撚大聲!」

「唔大聲點顯得我真係一早知呢!」呢個係咩歪理黎架……

而且鄭穎琳係娘娘啫,但佢其實唔係肉便器……

咁你一早知乜撚野啫!

阿必續道:「我咪講過囉,我真係覺得做下狗公幾好玩,所以先至狗衝同佢玩下咋嘛!」

諗起黎,佢好似真係有講過類似既說話...

「我一早就已經知道佢係逢男仔都會放電,又會好似比啲錯覺啲男仔,以為自己有機會媾到佢架喇!咁佢地就甘心咁幫穎琳BB做野,又或者送下禮物比佢咁。」阿必哈哈一笑:「佢夠係咁同我send短訊又傾下電話咁,但你以為我同其他狗公一樣咁智障,以為佢真係對我有意思咩?」

「...」

「放心喇球星。」阿必拍下我既膊頭,笑道:「我知自己做緊乜野架喎!做狗公不知幾好玩,穎琳BB比小小甜頭我仲以為真係收到我做兵,但佢次次要我幫手既時候...嗯,呢啲辛苦野我仲唔即刻搵窿捐咩!」

我即刻諗起Christmas Ball單野,阿必屙屎屙左成粒鐘都唔黎幫手點名...

「你條撚樣...」話雖如此,我都有小小鬆一口氣既感覺。

可以安心食用鄭穎琳了。

哈,我都覺得自己好賤。

「球星,點解我覺得你有鬆左一口氣既感覺既?」阿必疑惑咁望住我。

屌。

你條撚樣識讀心?

「知你唔係鍾意左條妖女梗係鬆一口氣喇。」都唔算講大話吖。

「都啱。」

「咪係囉。」

「況且佢應該真係好唔鍾意你。」阿必拍下我膊頭微笑道,一副世事都給我看透了既表情。

……

「我先唔撚care。」我聳聳肩,再問:「不過點解你會咁講?」

「嘿嘿嘿,佢同我傾電話send短訊既時候,一講起你佢就係咁鬧你,話你又自大又冇禮貌。」阿必奸笑道。

屌吖,乜條死港女成日屌柒我架?

又話鍾意我?

「你又唔駛黑面既~」阿必又拍拍我膊頭:「佢點對你都冇乜所謂喇,你都對佢冇興趣~」

嗯。

阿必講啱一半喇。

我對鄭穎琳個閪倒係有唔少興趣。

所以我聳聳肩,不置可否。

「佢好似對個個男仔都唔錯,係唔知點解對你咁差啫~可能你Christmas Ball果日係咁寸鳩佢喇。」阿必笑口噬噬:「所以你呢啲處男冇呼架喇,呢啲肉便器冇你份,佢其實係等緊比我屌。」

處男?

Kitty姐姐、Betty、Jessica、Ada、大表姐,連埋你口中既鄭穎琳,我已經扑撚左六條女。

不過算喇,我寧願將啲秘密有咁埋收咁埋,唔想比人知。

老實講,我覺得呢啲性史唔撚係啲咩光彩野,傳到去秋兒姐姐度我就跳樓都唔得掂。

不過至少我從阿必對話之中確定到一樣野。

就係我可以安心食用鄭穎琳。

(待續)
臭西!對住我老死講我壞話
睇下我插唔插死你
最近變左下晝出文既?
一上車已經恰着
真係好攰
葉開巴轉咗全職湊仔

屌撚死妳個港女!
其實因為同Penana合作既關係,所以儲多左文,就咁copy and paste咪快快手post左上黎先
秋ny

有文
差唔多架喇
專心湊仔做好爸爸

人嚟!
同我斬咗葉開熙碌鳩佢!
Btw隔住個mon都覺得尷尬
完咗呢個故先再講喇
呢個完都唔知幾時
球星熙個處一早俾咗公廁
球星先至係阿必嘅真愛
推推
Push
嗚嗚追完幾百話再睇番ocamp故比人劇透煦煦未來
sorry
不過好多情節都冇講到既
推!
山區巴!

非基故
果個係真公廁
都未寫,諗下都唔得咩
都要架
所以生活好充實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞