我和鄰居大姐姐的故事(14)

1001 回覆
357 Like 5 Dislike
竟然
推山區巴
日日推佢都好歡樂
綠茶巴
熙仔咋
我負責推你
係熙熙太痴線啫
小小錢都有既
佢有青年軍啲車馬費平時又唔駛出錢
文呢
啱啱發現未㩒正皮 啱啱好300
過咗了
夠300了
多謝你地喇,準備會加更

今個週末加更
你個名
被壓逼之父蘭歷克
🥶
而家黎
三百三十九

比我左手咁樣突襲,鄭穎琳應該意料唔到,個身先係震左一震,然後嬌喘咁呻吟「嗯」左一聲。

由於呢下真係失驚無神,所以鄭穎琳仲係揸住枝咪,呢聲呻吟聲比枝咪放大,都幾撚震撼,如果出面有人經過實聽到。

不過我唔理咁多喇,繼續加強攻勢,左手起勢咁撫摸鄭穎琳個胸。

鄭穎琳比我撫摸到成身軟左咁攤響我身上,於是我就更加唔客氣,將左手伸入佢果件低胸既長袖冷衫入面,再攝入佢個bra,輕輕咁捽佢乳頭,右手就托住佢另一邊胸。

鄭穎琳咬住唇,身體震住咁忍住唔出聲,雙目一開一合咁,雖然間K房燈光陰暗睇唔清楚,但我估佢都係滿面紅暈,姣婆發春咁款。

我見佢忍住唔發出任何聲音,於是突然將佢件冷衫連埋佢個bra掀起,再加大力度咁捽佢乳頭。

「啊!」鄭穎琳終於忍唔住出聲嗌左出黎。

我見攻勢湊效,於是右手都加大力度揸佢個胸,響我兩面既夾攻之下,鄭穎琳都索性唔再忍,揸住枝咪既右手放低,口中不斷發出銷魂既呻吟聲。

「唔係話尋日做完而家仲痛既咩?」我嘲笑佢道:「做咩而家咁爽,嗌得咁開心?」

「嗯…唔好停…」鄭穎琳都進入狀態:「好舒服……」

睇黎佢內裡都係一個痴女。

我低頭同鄭穎琳濕吻,佢都好熱烈咁迎合我。

我錫錫下,慢慢咁移去鄭穎琳條頸,再錫落佢鎖骨。

「嗯…嗯…好舒服…繼續錫…」鄭穎琳邊呻吟邊說道。

我一邊伸出條脷舔佢鎖骨,右手開始向佢下身進攻。

「響呢度……?」鄭穎琳輕輕捉住我隻右手:「驚唔驚有人見到……?」

「咁妳尋日響課室又唔驚有人見到?」我反問,右手冇減慢速度,單手解開鄭穎琳牛仔短裙上面粒鈕。

解開粒鈕同拉鏈之後,我就更加易進攻,我伸手摸到鄭穎琳條底褲,原來已經濕撚晒。

「哈,妳係痛定濕呀?」我幾繼嘲笑佢。

「濕…濕呀…」鄭穎琳嬌喘連連地道。

我伸隻右手入佢果條已經濕透既底褲入面,憑感覺搵到佢小妹妹既肉縫,再用中指插入去撩。

「唔……」鄭穎琳比我神之手搞到爽到右手甩開左枝咪,搞到枝咪跌左落地,左手則掩住自己既櫻桃小咀,儘量唔好比自己既呻吟聲透出黎。

我加快我神之手手指既速度,爽到鄭穎琳個身係咁震,但去到佢既臨界點既時候我停左落黎。

「余正熙……?」鄭穎琳打開佢果對半開合既眼睛望住我,眼神都幾迷惘。

我並冇答話,直接用右手將成個鄭穎琳秤起小小,然後左手將佢成條牛仔裙連埋條底褲扯低,再拉開自己條褲鏈。

一條巨龍彈左出黎。

然後我雙手將鄭穎琳成個調轉,佢都好配合咁自動波扭轉個身面向我,再低頭望一望我條巨龍。

佢既眼神就好似著左魔咁。

我有時真係諗我條小熙熙究竟係咪會自主產生大麻,又或者係有啲魔法咒語之類既幫助,好似條條女比我屌過之後都會對佢念念不忘咁。

呢度始終都係K房,為免夜長夢多,我拿拿淋雙手擺好鄭穎琳個身,再較好個位置,鄭穎琳都用雙手㩒住兩邊梳化支撐,再慢慢咁坐落小熙熙上面。

「嗯…」享受住巨龍塞滿陰道既飽滿感,鄭穎琳忍唔住發出一聲輕嘆。

係騎乘位。

「唔痛?」我問。

鄭穎琳搖搖頭。

「好。」我開始雙手托起鄭穎琳既俏臀,引導佢響我條巨龍上面un。

我托住鄭穎琳un左幾下之後,佢都開始識自己主動咁上下un,仲會自己搖擺自己條腰去調整位置,等自己可以搵到個令自己爽快既位置。

鄭穎琳既陰道真係好窄,我又唔駛點郁又冇用套,加上係鄭穎琳自己響度un,小熙熙都感覺到無比既快感。

鄭穎琳一路忘我咁un,然後又情不自禁咁伸前個頭同我濕吻,我雙手就不斷大力咁拍打佢既pat pat,發出清脆既啪啪聲。

「嗯…嗯…」鄭穎琳比我咁打蘿友,反而仲變左更加落力咁上下郁動。

鄭穎琳都係M底。

真係爽。

(待續)
300正評加更:今個星期日
cls葉開熙仔
岩岩開始睇,係咪應該睇返O camp故先定點
Ocamp故有劇透 要自己衡量
咁睇黎睇左 呢到先,仲睇緊第一個
仆街 開追故先可路睇一路有人傾o amp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞