(神獸打手不准進入)健身資訊討論區135 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
試過康文比人手背掃屎忽
本身冇為意以為後面人多所以逼 點知得果條友經過
但過左個moment又冇仇報 啖氣谷到宜家
試過squat到差唔多斷氣 隔離條女香水勁撚攻鼻
Bracing吸唔夠 grind住上返黎果下差d想出聲屌鳩條女
掌上壓就建議你得閒就做,可能隔兩三個鐘就做一次廿零30下

引體就除非你屋企裝支bar,或者你隨時隨地都可以做到,就可以跟掌上壓嘅方法去做,又係隔一陣做三四下。如果無得隨時做,就隔日去尖操3下10組,rest 2,3分鐘
你有冇去過physical?
又唔好咁講
遇過啲有臭狐嘅啊叔,喺佢附近真心想死,寧願係濃嘅止汗劑味

btw有啲女噴得好撚香,聞到都精神啲
屌到幾高咪幾高
加重/加下數
可以交吓智商稅
等陣送個On樽俾你入面裝麵粉
4gaylo
Anytime冇人hard sell先啦

啲人流又冇24/7咁多
247個場大唔大 聽講都幾逼下?
試過買迪記瑜伽襪做big three
做左兩三次
襪底d膠粒就差唔多磨晒
最後入左對notorious lift
因為大部分gym撚其實好易滿足,有場操野,有錢賺有得繼續食野變大就ok

所以想安安穩穩維持現狀,咩示威遊行,反苗搞到停gym就最撚憎

Gym撚算係社會最無骨氣既一群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞