(神獸打手不准進入)健身資訊討論區135 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 post125

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129
I love馬高司
健身台Pokemon吉祥物-胡説樹

我警告你地
以後神獸 同精神領袖馬高司老師要分開放

馬高司老師
台灣有戰車老師
香港有馬高老師
Marco sir!!!
lm
lm
lm

馬高司老師
lm
lm
Lm
想問吓各位Ching有冇好嘅訓練鞋推薦?之前一直著緊跑鞋去做,但係發覺個底真係太軟,好唔穩定。上網睇人好多都係推薦Reebok,自己就睇啱左Reebok Nano X1 TR Adventure,唔知道各位Ching點睇呢?
或者有冇其他好嘅訓練鞋牌子推薦?
點解馬高c一日食4000卡都仲係60kg都無
Lm
lm
哇一排冇追post,條友啱啱非洲返黎?
依d嘢天生的
睇下你對toe box 同埋踭位有冇特別需要,冇就nano x/metcon 呢啲都係大路選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞