[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
即係咁
踢街league 咩mk,打交,比比都成日見
但係單講呢球波 如果呢下浪(我信佢無心)就要比人上網批鬥
咁唯有撐個防守球員 呢下攔截真係問題不大
至於人性品格 同足球比賽就唔該分開講
你可以話佢係條無品西 但唔好因為佢攪到你隊友典地而批鬥佢呢下攔截係過火/攞命
講真呢球進攻球員個勢咁狠如果個防守球員唔做防禦姿勢隨時比人踩斷腳果個係防守球員
態度有問題啦 條友 , 香港好撚多呢d 踢聯賽/街場好似英超咁玩. 大家就住踢咪好囉,又唔係職業球員, 大家都有份工/有書讀, 咁樣搞1搞入院真係麻煩.
係呢度睇緊呢個post ge 仆街矛西 諗清楚啦, 比你贏左場聯賽/街場, 你咪又係要返工返學, 你以為踢緊英超咩

打街場遇過幾次有啲撚樣真係好撚矛, 吓吓踭膝行先, 推人攝腳抽完水扮無心say sorry, 認真交都打過
佢人品衰 我都屌
但講足球上 真係合法防手
其實我覺得唔係話太粗野
不過咁撚樣撞完人之後擺個臭串樣出黎好撚on9
認真想知 報警講咩好
當埸無first aid在場?
咁高速沖埋來 唔通正面同佢撞咩

正面撞到防守果個訓低

見到條友畀自己搞到咁高跌落硬地, 正常都停低望下掛, 仲話無問題果啲係咪痴線

姐係段片都睇到,條友係無黎過睇返個球員,完全冇緊張過
呢球擺明係意外 關防守球員咩事 純粹普通攔截 啲人見到有人受傷就幫晒弱勢一方
上面有張cap圖睇得出攔截條友係想避開對面飛過黎條友 加埋諗住用背脊黎防止自己食太多力 好似擋射波有啲人會慣咗轉身用背脊擋一樣
可能佢wfc係講緊自己呢球係中晒波 唔係收山腳 始終個陣唔知對面真係傷得咁重個陣而跌落地個下有啲誇張 球證可能會俾紅牌
條片之後有冇say sorry就唔知啦 冇就係態度問題 但點都唔關條友呢球攔截嘅方法有冇問題
條友最後有無事 抽哂筋

似發羊吊多
呢球擺明係意外 關防守球員咩事 純粹普通攔截 啲人見到有人受傷就幫晒弱勢一方
上面有張cap圖睇得出攔截條友係想避開對面飛過黎條友 加埋諗住用背脊黎防止自己食太多力 好似擋射波有啲人會慣咗轉身用背脊擋一樣
可能佢wfc係講緊自己呢球係中晒波 唔係收山腳 始終個陣唔知對面真係傷得咁重個陣而跌落地個下有啲誇張 球證可能會俾紅牌
條片之後有冇say sorry就唔知啦 冇就係態度問題 但點都唔關條友呢球攔截嘅方法有冇問題

點俾紅
我覺得個防守球員個防衛姿勢係有少少問題,最自然係斜一斜個身用個背'射'力

不過點睇都唔似有心,同埋成個碰撞係進攻犯規
覺得冇問題依度

我覺得真係碰撞.唔係陰人既
你話有人跳起佢咁做就真係打鳩佢姐
意外意外

點俾紅

業餘league啲球證見到對面發晒羊吊有機會覺得呢球對面中到腳收咗人山掛
冷血D講, 踢波預左受傷
唔識點落地就比人踢多幾次會識
樓主其實我支持你搞mk仔 因為佢無道嫌
撞親人,人地有事都唔埋去慰問一下,都幾能冇體育精神。 職業球員踢到幾凶狠對方傷倒都會慰問一聲喇。 低質到呢
防果條友唔避兩個一獲熟
因為防守一方唔係側面攔截
全速相撞一定兩邊都收皮
定係攻果條友想人地札行馬幫你硬食?
結果就變人地入廠
痴撚線條撚樣咁既態度真係摟打
如果佢咁撚樣態度搞到我隊友咁我真係沖上去打撚獲屌仆街

唔覺有乜問題

佢係覺得自己冇犯規,然後示意球證,係想認為呢次唔係foul或冇心之類

當然個下唔知條友咁傷啦

事實佢係比人撞多過佢撞人,long起左佢係意外

比著我比人咁撞埋黎我唔會覺我做錯咩喎

點會唔知條友畀自己long 起跌落地會好傷呀, 直頭一眼都無望咁行開, 都叫無問題, 只有身有屎既人做完野先會即走

比人撞個下你估佢唔撚痛架,我踢波都比人咁撞法,我第一反應係嬲唔係道歉
當然事後佢咁嚴重冇人知

無人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞