[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
如果條友死左 同差佬講中波先會唔會無事

有咩事講真

如果真係有事,唔誤殺都賠撚死佢

其實都想知
如果條友本身有咩隱疾之類
咁樣整一整死左,會點

就算無事都一世有陰影 唔敢再踢波
如果條友死左 同差佬講中波先會唔會無事

有咩事講真

如果真係有事,唔誤殺都賠撚死佢

其實都想知
如果條友本身有咩隱疾之類
咁樣整一整死左,會點

參加得實有咩意外死亡唔關佢地事呱
係咪攞命我又唔係好覺
同埋佢浪氣條友應該都係順勢姐
但個反應就真係好撚鳩屎
認真佢咁沖埋黎 真係好下意識咁避衝個條友 最多都係最後果下幫佢收一收條力唔洗佢一下咁樣360撻落去 唔係就等於比佢rugby咁一野撞落黎
好明顯係受傷果個冇保護自己死都要去出事啦下話
好冇品 wfc 樣
不嬲d撚樣踢街league激過踢世界盃
好冇品 wfc 樣

佢個反應似我都冇踢中佢你做咩吹我咁
好明顯中波先 第二 進攻條友ON99 咁死衝埋去 防守個個好明顯驚比人撞先縮埋一舊啦

認真 我同朋友踢依D 五五波 都係比防守清走個波算數啦

咪係 咁樣死衝踢波真係好危險
好明顯中波先 第二 進攻條友ON99 咁死衝埋去 防守個個好明顯驚比人撞先縮埋一舊啦

好多時真係收步比人清左算
人地清就一腳簡單
自己夾硬去自己蝕底
好冇品 wfc 樣

其實佢係示意比球證睇架喎
點解講到佢咁冇品咁,呢下好正常既示意黎喎
佢都未必知後面個咁傷啦,條片就咁完左,之後有冇睇佢鬼知咩
睇段片連隊友都唔知佢咁大鑊啦,如果真係好差呢下
一早比人圍左打緊交啦

佢片尾有向後望,但都就咁行開
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,
驗下有無腳痛,有需要可以去照埋MRI,
而家無事唔代表佢年幾兩年後無事。

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

最後claim到條友破左產。所有醫療洗費記得開單。

下 真定假?
咁撚樣都可以告到人破產?
踢街場私league真係老閪都留半步
你話我hea都咁話
睇住個fd斷acl抖足大半年
真係望到都辛苦

呢樣真,識人同人搶頂第一點,頭撞頭,咁就失撚左憶。

佢仲要係俾我地隊波其中一條友話佢打前斬俾佢成日唔頂,結果呢條仆街就俾我地成班絕左交。

普通league根本就唔洗咁
好冇品 wfc 樣

其實佢係示意比球證睇架喎
點解講到佢咁冇品咁,呢下好正常既示意黎喎
佢都未必知後面個咁傷啦,條片就咁完左,之後有冇睇佢鬼知咩
睇段片連隊友都唔知佢咁大鑊啦,如果真係好差呢下
一早比人圍左打緊交啦

地庄隊波係矛 但係呢下又唔覺得有咩問題 進攻果個一推果下 見到地庄想出腳個球證都已經醒吹定先 只係估唔到會咁大件事
邊個教你係咁樣姿勢清波阿

成日話清到波就得 呢下係要埋人喎
你話我hea都咁話
真係望到都辛苦

佢仲要係俾我地隊波其中一條友話佢打前斬俾佢成日唔頂,結果呢條仆街就俾我地成班絕左交。

笑死街場搶點龍門出來一拳打爆你個頭都似

係呀,d龍根本想收你皮,都唔係想要波

好多時真係收步比人清左算
人地清就一腳簡單
自己夾硬去自己蝕底

年頭同FD踢 同一情況 就係死去 申隻腳出去個陣比FD 夾一夾 咬撚左柴
邊個教你係咁樣姿勢清波阿

成日話清到波就得 呢下係要埋人喎

佢一清波果下唔係出腳係成個人去晒咁封
你話我hea都咁話
真係望到都辛苦

笑死街場搶點龍門出來一拳打爆你個頭都似

失憶

同d公路爆彈冇乜分別

同d公路炸彈冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞