[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
邊個教你係咁樣姿勢清波阿

成日話清到波就得 呢下係要埋人喎

佢一清波果下唔係出腳係成個人去晒咁封

問題係其實個防守者出黎個時仲有好多緩衝時間比個進攻者收油
話冇問題個班都痴撚線
呢個係石屎場呀
唔係草地場呀!
老實講,意外嚟啫,你唔係高速撞人點會比人long到,人哋烏低身有可能係保護自己,你撞過去long起咗就一定係你侵犯到人唔係點long到你 張cap圖仲起咗人一肘
技術上完全無問題
進攻方推甩波仲博老命死衝撞埋去
防守方清完波係比人撞先縮一縮long起左佢
撞完佢完全無望過後面 直接望球證示意無事
好明顯佢唔知條友咁大獲仲要會發羊吊
踢街場私league真係老閪都留半步
你話我hea都咁話
睇住個fd斷acl抖足大半年
真係望到都辛苦

呢樣真,識人同人搶頂第一點,頭撞頭,咁就失撚左憶。

佢仲要係俾我地隊波其中一條友話佢打前斬俾佢成日唔頂,結果呢條仆街就俾我地成班絕左交。

普通league根本就唔洗咁

笑死街場搶點龍門出來一拳打爆你個頭都似

失憶

係,年半後先記得自己老婆仔女同我地

然後我地問返佢知唔知自己發左咩事,佢完全冇印象

好彩好得返
話冇問題個班都痴撚線
呢個係石屎場呀
唔係草地場呀!

屌擺明進攻果個自己推甩唔收想去先搞成咁啦
意外嘅野冇人會想 一開頭佢d隊友都冇諗過咁大劑啦

膊頭行先喎 除非睇錯啫

呢隻清波 我諗英超教練都唔咁教

更何況地區仔

而家進攻者有權去收油唔相撞,唔怪進攻者反而怪防守個個做咩要去tackle

無計,網民只會睇下邊個傷,eg the rock比人撞之後The rock 太大隻變左撞佢個個傷左佢無事,網民都會屌The rock
石地場應立例不可防守

而家進攻者有權去收油唔相撞,唔怪進攻者反而怪防守個個做咩要去tackle

你話我hea都咁話
真係望到都辛苦

佢仲要係俾我地隊波其中一條友話佢打前斬俾佢成日唔頂,結果呢條仆街就俾我地成班絕左交。

失憶

好彩好得返

咁有無後遺症
同埋個段時間點過

無計,網民只會睇下邊個傷,eg the rock比人撞之後The rock 太大隻變左撞佢個個傷左佢無事,網民都會屌The rock

Agger
守個個踢走個波見你仲衝埋你咪縮
期實邊個攞邊個命你地知唔知
如果條友死左 同差佬講中波先會唔會無事

有咩事講真

如果真係有事,唔誤殺都賠撚死佢

點解要賠錢

呢d直情係自殺添啦

膊頭行先喎 除非睇錯啫

更何況地區仔

唔用膊頭行先黎保護自己,唔通要心口碎大石?

膊頭行先喎 除非睇錯啫

更何況地區仔

攻方推甩果下佢已經拎好晒個位去做tackle tackle完之外攻果個收唔到炒落佢度 明顯係攻果個唔收去保護自己 只不過呢d波其實一腳篤走佢咪清到 唔洗成個人去

More
你話我hea都咁話
真係望到都辛苦

失憶

好彩好得返

咁有無後遺症
同埋個段時間點過

後遺症好似就冇,依家仲會踢波,我地成日好刻意叫佢輕鬆d,玩下咋,好驚佢又撞親。

住左10日院左右,出返黎照返工,老細知佢咩事,工作技能又冇唔記得。

有咩事講真

點解要賠錢

點解唔得?如果事主之後有後遺症,睇完醫生,醫生話係同呢次撞擊有關係既話一定有得告,又有片,聯賽又一定有果條友既資料
條友事後既反應都幾衰
比賽還比賽 撞完人一副關我撚事模樣 好無體精

認真 呢D一定係死柒頭黎

有心無心撞到人都會say sorry啦

仲要撞撚到人咁

條撚樣咁既嬲打樣 我係現場實打撚到佢仆街

最撚憎人踢場波都要扮哂球星踢緊世界比賽咁

你咪球星囉

有咩事講真

點解要賠錢

點解唔得?如果事主之後有後遺症,睇完醫生,醫生話係同呢次撞擊有關係既話一定有得告,又有片,聯賽又一定有果條友既資料

你訓醒未

膊頭行先喎 除非睇錯啫

更何況地區仔

攻方推甩果下佢已經拎好晒個位去做tackle tackle完之外攻果個收唔到炒落佢度 明顯係攻果個唔收去保護自己 只不過呢d波其實一腳篤走佢咪清到 唔洗成個人去

防守個姿勢點講都唔通啦
唔係銀走左波就叫清
而家個姿勢係要埋人喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞