[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
呢球鏟又唔係
波又中晒
又無心浪人
條友甩腳撞埋去
唔係話佢抵死
但唔係賴落個人到啊
防果條友真係硬食既話一定收皮
全速衝埋黎道力好似貨車咁
比人咁撞真係骨都會散,唔係講笑
正常中波中腳都會扶一扶對方
條撚樣擺明唔識踢驚人唔死仲浪一浪
有踢呢個league 好在唔同grade
點解唔可以係一場意外,一定要2個球員其中1個要問責
只希望事主冇事
呢球鏟又唔係
波又中晒
又無心浪人
條友甩腳撞埋去
唔係話佢抵死
但唔係賴落個人到啊

換轉係其他人靚落腳比球證吹都係咁嘅樣啦

下一秒擰轉頭見到條友喺地下咁多人圍住又典下典下咁 仲邊敢郁呀
條友真心要去轉打乒乓球
咁就抽曬筋
問心啦

如果自己係防守條友

見到你典地最多咪扮下野問候下

如果見你駁咀 你咁撞埋黎屌柒返你先係大道理
防守用右腳清波, 完成個動作之後自然係背隻對住條友啦, 咁都俾人屈long人, 真係同情分大晒咩
係咪條友本身有病?

打美足咁烏低身LONG人同人講無心

咁都叫浪人
唔保護自己打開心口比人撞埋黎就岩
痴撚線條撚樣咁既態度真係摟打
如果佢咁撚樣態度搞到我隊友咁我真係沖上去打撚獲屌仆街

唔覺有乜問題

佢係覺得自己冇犯規,然後示意球證,係想認為呢次唔係foul或冇心之類

當然個下唔知條友咁傷啦

事實佢係比人撞多過佢撞人,long起左佢係意外

比著我比人咁撞埋黎我唔會覺我做錯咩喎

點會唔知條友畀自己long 起跌落地會好傷呀, 直頭一眼都無望咁行開, 都叫無問題, 只有身有屎既人做完野先會即走

比人撞個下你估佢唔撚痛架,我踢波都比人咁撞法,我第一反應係嬲唔係道歉
當然事後佢咁嚴重冇人知

無人知

最多係佢人品問題者
一單還一單
佢發哂羊吊咁唔通條友會覺得佢傷成咁咩

條友有人品有問題就一定啦
但條友比佢撞到咁 連行埋去睇下咩事都無

無心long
邊個信?
SiuMa呢下應該了起個波輕鬆過
lm

打美足咁烏低身LONG人同人講無心

咁都叫浪人
唔保護自己打開心口比人撞埋黎就岩

唔撚識踢波果D 9UP怪獸撚識咩叫LONG人咩
屌 睇翻 佢唔烏底 俾條友軋死
仲以為猛虎鏟球.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞