[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
如果係踢緊職業比賽,球例上冇問題
但係而家唔係中波定中腳既問題,問題係呢d只係業業業餘既比賽,難聽d講係玩,冇人工,冇醫療,冇買保險,個個第二日要返工返學,係咪唔應該去得咁盡呢?有d波係咪要收一收腳去保護下雙方呢?

睇fb comment以為去左第度

受傷果個個呀哥應該唔識踢波同冇睇片屌到條友仆銜

咁有事緊係幫自己親人, 大家都明
不過有心cut到咁樣去屈人wfc就太衰

而家cut撚到咁梗係個個都幫受傷果個啦
但係而家唔係中波定中腳既問題,問題係呢d只係業業業餘既比賽,難聽d講係玩,冇人工,冇醫療,冇買保險,個個第二日要返工返學,係咪唔應該去得咁盡呢?有d波係咪要收一收腳去保護下雙方呢?

業餘比賽都係比賽,
業餘比賽唔通射波細力D 保護對面龍門咩
呢球推果個單薄又甩腳自己ON9, 防守果個企得穩真係無問題。至多話佢之後個態度衰D

唔衰啦
已經出現左真相
防守好正常, 中波又唔係衝埋去, 頂盡吹犯規, 黃牌都應該無
條友撞一下都典成咁好虛下

係發羊吊

我唯一一次見過咁發羊吊, 果個人係D 平時好少做運動既人
睇左幾次都係攻自己跳起避
但係跳個下比守個右膊頭撞到心口
我以前都試過,不過我係守個個
聽人講返我係比佢膊頭撞到左心口就無知覺十幾廿秒
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講

事實係咁
進攻球員伸到隻腳盡都店唔到波
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路球波夠係伸隻盡都掂唔到個波啦
咁阿古路係咪無撞埋雷斯度?

阿古路舉腳咁高同進攻球員隻腳貼地有可比性?

姐係進攻球員隻腳貼地就唔會撞埋去?

阿古路無撞埋去雷斯到啊
因為連雙方鬥力既一秒都無 點算撞

我問緊你, 係咪隻腳貼地就唔會撞埋去

我答你 係
而家係咪有一個球員隻腳唔係離地?
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

你不如話成個場都係佢緩衝空間
咁多空間都唔夠收步?自己唔收姐
防守個個中完波可以種到腳證明佢本身已經收緊步or過程冇快跑所以唔洗碎步緩衝,進攻嗰個貪盡都攞唔返證明佢係推甩同錯判自己攞得返,咁點解人哋收到步你收唔到?因為你成隻牛咁死衝囉!點解收咗步都浪得起你呀?因為你成隻牛咁死衝囉!

你冇人駁到我上面咖撐進攻方既就唔撚洗討論啦

咁搵個瘦猛猛奇兵去撞梅毒咪梅毒紅硬

唔明你講乜 係咪因爲我打甩標點

你冇人駁到我上面嘅,撐進攻方既嗰班人就收收皮唔撚洗討論啦

我話d人見人受傷就覺得一定係對面錯
話痴撚線嗰啲有無落過場踢波
其實好撚普通

睇fb comment以為去左第度

受傷果個個呀哥應該唔識踢波同冇睇片屌到條友仆銜

咁有事緊係幫自己親人, 大家都明
不過有心cut到咁樣去屈人wfc就太衰

真係好彩有backup,唔係防守條友就咁比條友唱衰
其實進攻個個無收多d,隻手仲推人面,搞到人地烏低long自己其實佢自己都有責任
如果防守個個唔係比人推一推面應該硬食晒

都係個句,防守球員表面好蝕
由得佢繼續死雞撐飯蓋啦,邊個唔岩都已經好明顯,佢係要繼續話防守0.1秒爆發撞人真係會唔夠佢講

事實係咁
進攻球員伸到隻腳盡都店唔到波
仲要話佢撞埋去真係吹脹

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

屌啦星你係咪唔撚識踢波架
個波喺果個位置係屬於防守球員優先架
你亂咁衝紅燈比車撞會唔會怪架車唔比緩衝空間你
防守個個中完波可以種到腳證明佢本身已經收緊步or過程冇快跑所以唔洗碎步緩衝,進攻嗰個貪盡都攞唔返證明佢係推甩同錯判自己攞得返,咁點解人哋收到步你收唔到?因為你成隻牛咁死衝囉!點解收咗步都浪得起你呀?因為你成隻牛咁死衝囉!

你冇人駁到我上面咖撐進攻方既就唔撚洗討論啦

咁搵個瘦猛猛奇兵去撞梅毒咪梅毒紅硬

唔明你講乜 係咪因爲我打甩標點

你冇人駁到我上面嘅,撐進攻方既嗰班人就收收皮唔撚洗討論啦

我話d人見人受傷就覺得一定係對面錯

真,
等於女人喊就岩哂咁
發羊吊就對面錯
緩衝空間
進攻球員自己推甩係咪要叫人讓開比佢收步呀咁
FACEBOOK D 人真係好撚虛偽
同情個傷者係OK
但格硬屌個防守球員去泄憤

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

個問題係防守球員隻腳遞左去進攻球員前面
係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起
有意無意間仲要比人打中氣門
咁你要扭曲成成個球場都緩衝我無辦法

事實係進攻球員將成個人遞左去防守球員隻腳前面

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

咁個波係前面.............唔用腳用咩清走個波

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

如果呢個時候 防守嗰個縮反而會令自己受傷
佢全心向波 呢球係完全無問題

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

成個空間都係防守球員佢唔可以用博頭護住個波先?
一定要衝埋去55波?

不如你唔好再死撐啦
防守好正常, 中波又唔係衝埋去, 頂盡吹犯規, 黃牌都應該無
條友撞一下都典成咁好虛下

係發羊吊

我唯一一次見過咁發羊吊, 果個人係D 平時好少做運動既人

似有病自己唔知

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

成個空間都係防守球員佢唔可以用博頭護住個波先?
一定要衝埋去55波?

就算假設防守球員用博頭護住個波先
結果一係佢唔夠穩比進攻球員撞撚到傷
一係就同而家一樣結果

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

唔係進攻條友貪就唔會小小距離都無啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞