[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
真係終於知道點解踢波可以咁撚多閪人

淨係呢個post都幾十個隨時

永遠有啲人覺得防守球員奉旨要讓路

無人叫佢讓
呢家好明顯係防守條友驚正面撞 就彎腰頂

驚撞踢乜撚波

你係咪曲線

我認同你阿
Agger 清
彎腰炒人都得
咁唔差在
籃球zip腳合理啦

用籃球例講足球
就當你籃球咁計,對方得咗位,你波仲係手就你帶球撞人,波離手就當你已傳波,對方無阻你前進喎

進攻條友飛埋過黎 好似對面射波咁 有啲人都會下意識好似防守球員咁避波 唔想正面硬食球波
同埋zip腳應該對應返爭頂有條友係地下蹲低唔跳起

不如全部人跑開任你踢啦
真係終於知道點解踢波可以咁撚多閪人

淨係呢個post都幾十個隨時

永遠有啲人覺得防守球員奉旨要讓路

無人叫佢讓
呢家好明顯係防守條友驚正面撞 就彎腰頂

驚撞踢乜撚波

應該硬食

唔應該硬食應該點?
年中唔少球員同球證講good foul
都要俾人當wfc
未睇片以為係好狼死既落腳飛鏟,睇完片覺得係意外,推波果個仲快過攔佢果個,咁仆法緊係傷啦
攻方咁樣衝埋黎 俾著我清完個波都縮一縮啦 駁一齊傷咩

佢係彎腰坐低個身
樓主朋友 全面進場!
彎腰炒人都得
咁唔差在
籃球zip腳合理啦

用籃球例講足球
就當你籃球咁計,對方得咗位,你波仲係手就你帶球撞人,波離手就當你已傳波,對方無阻你前進喎

我意思係灰色地帶
你地用球例去睇件事

守方中波彎腰炒人 無吹就合理
一籃球zip腳 無吹就合理

我想表達嘅係身位問題,唔係小動作
人哋一早企定定等你衝埋嚟,你唔收步唔避開嘅,唔通要對面成隊人讓開俾你帶波入龍咩?
輕微碰撞者 系條友失重心自己跌

系你老母
on99咁

佢係彎腰坐低個身

你條腰天生向後
上身直晒都叫彎腰

佢係彎腰坐低個身

正常見到人咁樣唔收制衝埋黎都會縮啦
我防守到先點解要比你兜口撞
兜口撞又會唔會一齊爆缸?
當然如果是但一邊收都唔會搞成咁
樓主朋友 全面進場!

佢係彎腰坐低個身

企定定雙方都硬傷
佢縮低身,係做咗cusion幫你卸力啊
佢唔咁做,撞得你仲甘呀
樓主朋友 全面進場!

開得post就預左有兩方面意見我無所謂
係唔知特別有兩三個覆post仲積極過我
真係唔知係咪對面隊
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

強烈建議你報警
nice tackle黎喎,不過條友使唔使咁緊張即刻同球證講唔關佢事,正常都應該去睇下攻方有冇受傷啦下話
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

就算係對面隊人地都無做錯啦
借啲意講到人地係錯嗰方要辯護咁
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

1. 如果比你批鬥公審成功
咁以後街場唔洗鬥波 得返d養生阿叔妹妹下踢衛生波

2. 叫你朋友個家姐收收皮先
我當年踢石地都比條仆街踢斷我腳

你收咗票?
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

香港足球所以咪咁廢
撚有人夠膽打防守
樓主朋友 全面進場!

真係唔知係咪對面隊

香港足球所以咪咁廢
撚有人夠膽打防守

咁呢條友打到港超未 咁識防守
冇踼開波唔知邊個錯
就咁睇片攻方條友咁樣撞埋去 普通人遇到人飛咁快撞埋黎正常都會彎腰低頭保護自己先啦唔係咩?#???條友唔係沖得太快點會沖力大到成個人long起埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞