[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
彎腰炒人都得
咁唔差在
籃球zip腳合理啦

用籃球例講足球
就當你籃球咁計,對方得咗位,你波仲係手就你帶球撞人,波離手就當你已傳波,對方無阻你前進喎

進攻條友飛埋過黎 好似對面射波咁 有啲人都會下意識好似防守球員咁避波 唔想正面硬食球波
同埋zip腳應該對應返爭頂有條友係地下蹲低唔跳起
踢街場踢到咁都話無問題當正自己英超咩香港人踢波文化真係垃閪圾

係咪屌緊進攻方其實
呢單野係佢唔收先會撞到咁,咪講到防守個會估到佢咁樣撞埋黎
long人呢下就當係專登都係被動黎

agger
彎腰炒人都得
咁唔差在
籃球zip腳合理啦

用籃球例講足球
就當你籃球咁計,對方得咗位,你波仲係手就你帶球撞人,波離手就當你已傳波,對方無阻你前進喎

我意思係灰色地帶
你地用球例去睇件事

守方中波彎腰炒人 無吹就合理
一籃球zip腳 無吹就合理
屌你老母
比著我清波比人咁樣怒撞埋黎我屌佢老母啦
仲要同佢講返對唔住
傷者為大呀?
佢要同我講對唔住先啦

話防守有問題果班人應該係出地鐵比入去班人撞都會say sorry既
覺得中波後嗰下都係保護自己
如果唔轉身 對面就正面撞埋黎 嗰時到自己傷

不過撞完人個撚樣衰咗少少
真係終於知道點解踢波可以咁撚多閪人

淨係呢個post都幾十個隨時
其實個家姐報咩警
係佢細路撞鳩人地

報警呢下真係好核特
番去打乒乓波啦
屌你老母
比著我清波比人咁樣怒撞埋黎我屌佢老母啦
仲要同佢講返對唔住
傷者為大呀?
佢要同我講對唔住先啦

跟本進攻球員撞人,點知自己傷d 就怪鳩人
各位波友應該組團去屌鳩傷者
佢呢d 踢法自己傷就抵撚死
仲要害埋人
唔該以後咪撚再踢波喇
無恥

永遠有啲人覺得防守球員奉旨要讓路

你搭地鐵落車果陣比上車d撚樣撞果時係咪會擰轉頭睇佢地有無受傷?
踢街場踢到咁都話無問題當正自己英超咩香港人踢波文化真係垃閪圾

係咪屌緊進攻方其實

agger

個條契弟撞完人就閃咗 你班鍵盤戰士就話無問題

個個都覺得係正常野 但其實有無諗過條友撞到人long起左個下應該衝翻去睇下咩事say 句sorry唔係唔撚關我事咁樣呢
原來呢個世界踢波真係咁撚多人無品

都係同返圍內踢好

如果防守條友唔係避得切已經同條友一樣入撚左廠
推甩腳成個人去晒真係好撚危險
好彩條友無事, 唔係到時真係唔知邊個無品

一句啦

有品既人就算真係唔小心咁樣long撚到人仲會唔會擺個咁樣既樣出黎呀?

我自已黎講至少say個sorry同俾返個波人啦

好唔好波唔緊要講真,最緊要有品

大家都係踢業餘玩下,第日仲要返工

笑撚到
你話佢tackle嗰下踢中晒你就話應該要即刻耍冧
73波clean tackle仲要俾你牛咁撞完
踢開波球證一吹都緊係話自己無犯規行開架啦
何況當下根本無轉頭望條友傷到咁重

係咪屌緊進攻方其實

agger

個條契弟撞完人就閃咗 你班鍵盤戰士就話無問題

個個都覺得係正常野 但其實有無諗過條友撞到人long起左個下應該衝翻去睇下咩事say 句sorry唔係唔撚關我事咁樣呢

你個名真係岩你, 自暴其短on99
人地係同球證講自己無犯規呀, 乜撚野唔撚關我事

無人叫佢讓
呢家好明顯係防守條友驚正面撞 就彎腰頂

驚撞踢乜撚波

無人叫佢讓

驚撞踢乜撚波

你係咪曲線

無人叫佢讓

驚撞踢乜撚波

防守方無轉頭屌尻條友其實已經算eq 好

無人叫佢讓

驚撞踢乜撚波

應該硬食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞