[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
唔覺有咩問題 中曬波

打美足咁烏低身LONG人同人講無心
覺得冇問題依度
覺得冇問題依度

打美足咁烏低身LONG人同人講無心

cap前半秒啦 帶波條友撞落欄截條友塊面度

不過欄截條友之後個表情係衰d既
痴撚線條撚樣咁既態度真係摟打
如果佢咁撚樣態度搞到我隊友咁我真係沖上去打撚獲屌仆街
覺得冇問題依度

覺得冇問題依度

個撚樣仲要就咁行咗去, 關心慰問乜柒都冇, 風度都輸撚埋。
呢個league好似唔係第一次, 啲Mk仔踢波咸打咸殺
撞兩撞就甘
去玩玩具啦
其實真係唔係好狼姐 亦唔算攞命攔截既

佢推甩腳正常都會主動去做tackle 係肉酸左少少

不過佢後尾個反應真係好唔要得 理應要比人執返劑

唔知條友事後有冇內疚過呢

香港球皇
覺得冇問題依度

未轉ac?
以為落鏟 原來小事
痴撚線條撚樣咁既態度真係摟打
如果佢咁撚樣態度搞到我隊友咁我真係沖上去打撚獲屌仆街

唔覺有乜問題

佢係覺得自己冇犯規,然後示意球證,係想認為呢次唔係foul或冇心之類

當然個下唔知條友咁傷啦

事實佢係比人撞多過佢撞人,long起左佢係意外

比著我比人咁撞埋黎我唔會覺我做錯咩喎

認同
我有時唔小浪到人第一時間係抱或者扶住條友。呢條仆街順勢推走佢自己行開望都唔望 流暢度10分止跌
撞兩撞就甘
去玩玩具啦

agger, 進攻球員問題
防守方責任不大
不過見佢咁傷比番d同情分佢lor
屌你老母 正常人會突登烏低身托起人?
覺得冇問題依度

乜而家踢街場有碰撞要呵返對方架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞