[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
其實真係唔係好狼姐 亦唔算攞命攔截既

佢推甩腳正常都會主動去做tackle 係肉酸左少少

不過佢後尾個反應真係好唔要得 理應要比人執返劑

唔知條友事後有冇內疚過呢

斯爾馬
咁撚博 贏咗又無錢
進攻條友博晒老命追波先會撞得咁應 其實唔怪得人
咁撚博 贏咗又無錢

私怨
係無犯規咁又點

無人覺得條友個反應好撚博打咩?

其實ref有權吹foul
樓上班傻仔 最有問題係條仆街個反應
撞完擺個WFC 既樣出黎仲要即時行開

明明講緊攞命攔截
唔夠講就講態度

咁條友無品 同樓主講既攞命攔截兩樣野

正常比人浪果個都開佢拖

明明講緊攞命攔截
唔夠講就講態度

戴埋頭盔先啦
佢態度又真係幾抵屌

明明講緊攞命攔截
唔夠講就講態度

有冇得edit個標題 改做攞命態度

我就講緊佢態度
幾時唔夠講

拎個下無咩問題 佢long起人就係問題啦
無foul咁既態度唔覺有問題 又唔係特登
無foul咁既態度唔覺有問題 又唔係特登

即吹都叫無foul
如果你話歐聯拉莫斯攔古亞達度咁撚樣
就算合法,街場都要屌啦

乜柒都無做過拍埋去
咁就攞命
意外冇人想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞