[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
覺得冇問題依度

未轉ac?

樓主其實我都覺佢整傷你會fd唔岩
但球例上頂龍普通犯規

但佢浪起完人個態度係咪過份左?
當大家話要call白車果陣,佢依然冇黎過關心過比佢整傷既球員
咁既心態真係完全無問題?

樓主你地最後有冇開鳩佢波
其實咁撚寸已經值得開鳩佢波

高登仔好撚推崇TRASH TALK/撩交打架
你比人撩著左係你問題
話人突登個班去晒邊

FB 大把人唔係踢開波屌防守者

受傷真係大晒

班人痴撚線, 發羊吊條友唔識點避免受傷咪傷到識囉
有無人留意到,被剷果個開始開筋時掂到另一個對方球員
條友即刻訓低插水,見無人理佢先坐起身

根本成隊都無品狗閪
SiuMa呢下應該了起個波輕鬆過

siuma點會踢依D垃圾聯

Siuma照撞既話條友應該飛出周

根本成隊都無品狗閪

佢隊友無品=佢都無品
痴撚線條撚樣咁既態度真係摟打
如果佢咁撚樣態度搞到我隊友咁我真係沖上去打撚獲屌仆街

唔覺有乜問題

佢係覺得自己冇犯規,然後示意球證,係想認為呢次唔係foul或冇心之類

當然個下唔知條友咁傷啦

事實佢係比人撞多過佢撞人,long起左佢係意外

比著我比人咁撞埋黎我唔會覺我做錯咩喎

點會唔知條友畀自己long 起跌落地會好傷呀, 直頭一眼都無望咁行開, 都叫無問題, 只有身有屎既人做完野先會即走

比人撞個下你估佢唔撚痛架,我踢波都比人咁撞法,我第一反應係嬲唔係道歉
當然事後佢咁嚴重冇人知

無人知

最多係佢人品問題者
一單還一單
佢發哂羊吊咁唔通條友會覺得佢傷成咁咩

條友有人品有問題就一定啦
但條友比佢撞到咁 連行埋去睇下咩事都無

無心long
邊個信?

條片就得咁多
短短幾秒已經咁多人衝過去睇傷者
正常情況佢隊友都會拉佢去埋邊先掛
明明攻果個自己推得柒又間硬想去
自己見到前面有人埋緊都唔收怪得邊個
死左未?
真心唔覺得防守個位有問題, 佢閘完個波見到進攻個位個勢咁猛, 正常反應都會舉高手保護自己先, 浪起左應該純粹意外, 佢差唔多係停低左俾進攻個位撞埋黎, 一受力自然縮一縮都好正常姐

點解你地覺得佢會推咁多腳 一開波個位已經射程範圍

你岩 條片一開始既事己經唔會發生

根本成隊都無品狗閪

佢隊友無品=佢都無品

呢d 突發事件,每人個即時反應已經反映到佢地既人品

仲話要報警 差佬應該笑撚4

如果係有心要人既,就唔係咁啦
好撚心D唔識踢波既柒頭就唔好話人突登啦
撞車都會扭軚啦, 彎低避免受傷都屈人有預謀

仲話要報警 差佬應該笑撚4

MK仔死推爛推以為自己好勁
屌你樓主呢啲小學雞,總之自己自己受傷就係人地錯。

根本成隊都無品狗閪

佢隊友無品=佢都無品

呢d 突發事件,每人個即時反應已經反映到佢地既人品

受傷條友既即時反應(唔要命狗衝過去爭波)已經反映佢低能

點解你地覺得佢會推咁多腳 一開波個位已經射程範圍

你岩 條片一開始既事己經唔會發生

當佢SHOOT POWER 91流嫁?

唔好on9 佢有hulk 五個人一齊咁衝上去搶波先啱啱可以逼到佢控甩腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞