[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike

阿古路球波夠係伸隻盡都掂唔到個波啦
咁阿古路係咪無撞埋雷斯度?

阿古路舉腳咁高同進攻球員隻腳貼地有可比性?

姐係進攻球員隻腳貼地就唔會撞埋去?

阿古路無撞埋去雷斯到啊
因為連雙方鬥力既一秒都無 點算撞

我問緊你, 係咪隻腳貼地就唔會撞埋去

我答你 係
而家係咪有一個球員隻腳唔係離地?
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

你不如話成個場都係佢緩衝空間
咁多空間都唔夠收步?自己唔收姐

個問題係防守球員隻腳遞左去進攻球員前面
係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起
有意無意間仲要比人打中氣門
咁你要扭曲成成個球場都緩衝我無辦法

咁個波係前面.............唔用腳用咩清走個波

唔可以清
要回防
比進攻方攻

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

屌啦星你係咪唔撚識踢波架
個波喺果個位置係屬於防守球員優先架
你亂咁衝紅燈比車撞會唔會怪架車唔比緩衝空間你

成個空間都係防守球員佢唔可以用博頭護住個波先?
一定要衝埋去55波?

如果膊頭扭膊頭唔覺得會被kick低

呢個勢膊頭撞膊頭防守者骨都散呀

阿古路球波夠係伸隻盡都掂唔到個波啦
咁阿古路係咪無撞埋雷斯度?

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

唔係進攻條友貪就唔會小小距離都無啦

咁踢波唔駛鏟波啦
要同人地腳保持距離

同埋個人咁樣出腳踢走,硬食你仲要話攞命

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

佢甩腳 加速去盡 人地先踢中波
佢自己去盡 再伸盡都掂唔到波先咁呀
On9
你自己就淨係望住 伸盡都發到力呢個point

開始覺得你假膠 望住其他會員愈嬲
你就愈開心愈爽
邊撚度55波,你隻眼係咪有問題?
話有問題個d一定係撞一撞又喂又盛個班on9

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

上面阿古獸都話防守根本好有優勢
係咪一定要仲盡腳五五波先
點解肯用背隻護身就唔用得膊頭?
用膊頭撞膊頭
大家都出力
仲會係合法衝撞添

大家一齊脫臼
防守好正常, 中波又唔係衝埋去, 頂盡吹犯規, 黃牌都應該無
條友撞一下都典成咁好虛下

係發羊吊

我唯一一次見過咁發羊吊, 果個人係D 平時好少做運動既人

似有病自己唔知

自己推甩去到盡撞落人地度

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

用膊頭撞膊頭
大家都出力
仲會係合法衝撞添

....................

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

用膊頭撞膊頭
大家都出力
仲會係合法衝撞添

我話防守有優勢係講緊佢搶波有優勢呀
受傷果方面佢係蝕底果個, 要預備承受自己預計唔到既撞擊

踢league大把呢啲傻西
痴撚線 防守果個唔縮既話
對面成隻牛咁衝埋黎
膊頭行先都講得出真係睇邊個死先

打開籃球

自己叫FOUL !!!

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

係小小距離都無
咁既情況進攻只可以跳起

用膊頭撞膊頭
大家都出力
仲會係合法衝撞添

到時就到黑衫比人撞到收皮啦智障

同埋個人咁樣出腳踢走,硬食你仲要話攞命

睇到進攻個個人咁衝法
根本就係一個你死一係我亡

係咪進攻球員 73波?

你話係咪係囉

打開籃球

自己叫FOUL !!!

未上籃就叫定

阿古路無撞埋去雷斯到啊

我答你 係
如果防守球員唔係飛起
截左進攻球員緩衝空間
佢又洗唔洗跳起

屌啦星你係咪唔撚識踢波架
個波喺果個位置係屬於防守球員優先架
你亂咁衝紅燈比車撞會唔會怪架車唔比緩衝空間你

成個空間都係防守球員佢唔可以用博頭護住個波先?
一定要衝埋去55波?

依家係呀細路邊個衝埋去呀

係咪進攻球員 73波?

我覺得防守91波都比多你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞