[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

你係咪on9
個傷者冇家姐 得阿哥

下真係架?你咁都知咁
進攻條友控左四腳,

一腳控,
一腳細力推,
之後果腳一堆就甩左腳追唔番,
第四腳係佢加速貪出去, 所以失左重心, 佢貪果時個波其實係防守方控制範圍

防守清左波, 你衝埋黎我背脊同肩擋 你跳起向前壓我自然就縮低, 話係專登做果條友既, 你真SICK BALL

條友跳起仲用手壓住人
先唔講係咪下意識咁做
喂大佬你撳住人仲想人挺直?

發羊吊係意外 冇人想
不過成件事係完全可以避免發生
其實係兩個都唔識收 攻個個甩腳死追 守個個tackle 又係肉酸

你就最公道喇

真心

只能講兩個都技術唔夠
一個甩晒腳都想過埋條友
另一個如果真係落地剷對面都冇咁傷
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

你係咪on9
個傷者冇家姐 得阿哥

下真係架?你咁都知咁

其實你做乜撚? 覺得自己好好笑?
自己上fb睇啦好嗎
聽日要番工, 比賽不要太認真 好聽就比賽, 其實純粹想踢場有球證嘅友誼波
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

你係咪on9
個傷者冇家姐 得阿哥

下真係架?你咁都知咁

自己上fb睇啦好嗎

人地唔知佢有家姐定阿哥你起哂綱做乜😤
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

你係咪on9
個傷者冇家姐 得阿哥

下真係架?你咁都知咁

自己上fb睇啦好嗎

我第一句答撚有起網
我糾正返冇家姐咋喎
係你自己9唔搭8
唔知做乜撚咁

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

你係咪on9
個傷者冇家姐 得阿哥

下真係架?你咁都知咁

自己上fb睇啦好嗎

我第一句答撚有起網
我糾正返冇家姐咋喎
係你自己9唔搭8
唔知做乜撚咁

你睇你幾撚嬲
踢襯街場都有呢啲人,真係痴線
呢個post 由一開始屌防守矛
唔夠講就屌防守態度
出埋後續都可以繼續屌
樓主更加on9 屌指出進攻條友先係問題既會員
估唔到波台既質素淪落到同時事台一樣
垃圾連登
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,
驗下有無腳痛,有需要可以去照埋MRI,
而家無事唔代表佢年幾兩年後無事。

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

最後claim到條友破左產。所有醫療洗費記得開單。

踢波都有得claim :0
有咩問題
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

但係依單案個事主自己本身有病喎 會唔會唔同講法
如果咁都有得claim有咩隱患就去踼幾場沙復法咪fatfat
最怕同進攻條友嘅果類人踢波
甩哂腳仲要死貪唔收, 年中比佢地唔知炒幾多下芥蘭
清波先wor

如果咁都有得claim有咩隱患就去踼幾場沙復法咪fatfat

依你講法你個FD都幾仆街下
自己傷左唔去睇醫生check清楚
後尾隔左排先中風 又屈人係因為果下傷到先造成 咁如果係佢自己有事中風咁點?

搞到人破產 記錄花左 以後想買樓都借唔到錢 分分鐘工都揾唔到
難聽D講句 第時佢有一日失控斬死你個FD都唔出奇
根本攻方大踏步想嚇走防守者之後就可以長驅直進
結果人地唔走佢就騎左上人地度吹跌番落黎
原本無事但又隱性羊吊

Agger 有時踢見對面身型明顯差啲都會試試佢 不過係傷嘅

依你講法你個FD都幾仆街下
自己傷左唔去睇醫生check清楚
後尾隔左排先中風 又屈人係因為果下傷到先造成 咁如果係佢自己有事中風咁點?

搞到人破產 記錄花左 以後想買樓都借唔到錢 分分鐘工都揾唔到
難聽D講句 第時佢有一日失控斬死你個FD都唔出奇

你聽佢9up 啦
事後搵返剷佢條友都難
仲話claim
呢次擺明進攻果個太博命引致受傷
沒得怪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞