[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike

佢有心跳起去撞就左腳起跳啦
右腳跳起係避防守隻腳

左右腳有唔同功能
虛心求教

你短跑起步係咪後d個隻腳起會大力d啊....

屌你老母臭閪
短跑起跑後腳屈既角度一定少過前腳好撚多
發乜撚野力
你老母唔撚識又走出黎扮代表

一隻腳出力又夠唔夠力?

點解唔夠呀

咁腳係前面
又無屈曲夠唔夠?

佢高速推撚左起碼十米啦洗撚分前後腳夠唔夠力呀
短跑係講緊由靜止到起動先關事姐
求下你唔撚識唔好係度扮代表
我都唔知嘈緊乜
純粹見到你講話短跑起跑用後腳發力覺得好撚柒姐
我都唔知嘈緊乜
純粹見到你講話短跑起跑用後腳發力覺得好撚柒姐

呢點我講錯
只可以話我引錯典
但起跳個度...

佢起跳自己判斷錯誤都無法
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐
老老實實, 帶波個位, 速度唔快,
又低頭望住個波, 又推甩腳,
對方呢下唔閘你, 遲早都比人踢低,
如果對住快少少個D, 仲大獲
不過咁, 防守個位呢, 呢球就肯定係擺明做低佢

樓主朋友下次要醒少少, 帶波推甩腳,
如果想追返, 就算低頭望波都好,
眼尾要望埋前面有冇對方拍上黎,
記住要擺高隻手或個睜行先,
當然唔係叫你一野好大力批落對方度 (呢D開硬波)
係頂一頂對方 , 作為保護自己
記住從來踢波無話過進攻個位球員唔可以起睜

保自己咪即係傷對方囉屌你, 進攻條友起踭叫保自己, 對方轉身卸力叫造鳩佢, 都痴撚線

踢波係咁架啦, on9 , 怕撞咪打乒乓波囉,
我講既起踭唔係叫你批落去,
係隻手抬高D, 保護自己好正常
再講, 段片個位人兄, 就咁睇應該18-20歲,
如果出去踢, 咁踢法, 對住硬净D, 真係隨時收皮
比人整傷個家姐話會報警
但應該告唔入啦

佢冇家姐

報警啦屌嚴重傷人

保自己咪即係傷對方囉屌你, 進攻條友起踭叫保自己, 對方轉身卸力叫造鳩佢, 都痴撚線

踢波係咁架啦, on9 , 怕撞咪打乒乓波囉,
我講既起踭唔係叫你批落去,
係隻手抬高D, 保護自己好正常
再講, 段片個位人兄, 就咁睇應該18-20歲,
如果出去踢, 咁踢法, 對住硬净D, 真係隨時收皮

其實佢推甩左,再想撞人,真係好7,最後仲7到傷埋,咁大個人踢波都唔識收,好彩防守果知醒,唔係,佢傷梗

唔撚識踢波就咪撚教壞曬啦屌
個主因係佢帶波唔撚睇路淨係望住個波
你就痴鳩線 叫人下次作定個勢同人撞
你有無見過職業進攻球員望地下帶波?

你行路唔洗望人啦 著撚晒甲成條路任你行添

唔識踢波?
小弟14年前係球會青年軍,
亦都係香港學界代表,
雖然而家一個月都踢唔到1次
但我意見都好過前面打籃球既連登仔呱?
本來真係討論下無乜野

睇到條西女人家姐話要去報警

真係火都黎

屌你 阿哥黎架
進攻條友甩晒腳
見到有人防守,仲死衝
抵撚死
其實依d攔截唔係攞命~係真係攞左波先~之不過係因為發羊吊先嚴重左!
上面講話咩洗唔洗咁認真~坦白講依d業餘比賽d人認真既大有人在,更緊張既都有,當地真係見識過就知~

人地認真係有佢自己價值觀~不過係咪本身個朵係人都知隊波仆街開既就另計

利申:已無玩依d比賽好多個年~踢波以出汗為目標
樓主食屎啦 自己朋友受傷就戴曬光環咁 受傷大曬咩
進攻條友一開波拎到波之後轉身向前推進呢一下推好細力姐, 話佢淨係望住個波冇留意水平前方都合理
但係拎波轉身後第二腳已經推大左, 推甩左, 仲唔向前水平望係佢on9
防守條友唔係由後前跑上黎, 係原地轉身用背前pump, 咁都話睇唔到防守條友我都冇野好講

企係到,比你正面撞好唔好? 你自己唔衝埋去,收一收,有無事先? on9 原地pump人我真係笑撚左出聲
應該得玩具仔先會話foul🤗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞