[痴撚線]香港石地七人 出現攞命攔截

1001 回覆
13 Like 49 Dislike
似係踼走個波收唔切制姐

出腳唔係話好狼死 係個身撞埋去

但係個身撞埋去俾人"long"高左就慘

落地應該似頭落地
咁撚樣浪起 仆街到
叫你朋友去左睇醫生先,拎醫生紙,證明左係因為踢波比人撞到氣管 呼吸唔順,
驗下有無腳痛,有需要可以去照埋MRI,
而家無事唔代表佢年幾兩年後無事。

我朋友就係踢波比人剷到傷左,初時唔知,行得走得,後期中風 右腳行唔到。醫生話可能係之前比人剷跌,腦管有少量瘀血壓爆左神經線/微絲。

最後claim到條友破左產。所有醫療洗費記得開單。

個post佢呀哥話留完左一晚暫時無咩事

血管好脆弱,咁樣撞埋去,如果血管壁碎裂係即時睇唔出,難保日後做劇烈運動高血壓會逼爆,到時手尾長。
就算而家去睇醫生既洗費都足夠claim返條友。
推到條撚樣仆街先啦
要睇佢係咪有心"long"

呢對tackle 街場日日都有

但係咁"long"發真係唔知係咪有心定無意
想認真討論下
如果呢球波 自己係個防守者
tackle完 之後個動作應該係點
我見條片守果個自己企到定晒
咁點先唔會浪到人飛起呢?
咁都叫攞命,咁踢波唔使守
平時6 4 波都照縮
勸各位唔好咁大勝負慾咁踼
我之前踢石場食過次咁
好在有反應 雙手禁落地
都成個人轉左個圈 成身損哂
踢石場預街隊人挑機真係要注意下
因為d人隨時發癲收你山
係無犯規咁又點

無人覺得條友個反應好撚博打咩?

咁真係進攻果個ON9

踢街場咁認真做咩 世界杯咩

喂正常追波咋wo

同埋我個point係條撚樣啲反應,真係唔小心整到人都唔係咁既反應呀?
私league姐 唔洗收山腳呀
係事後防守球員個wfc態度on9姐

呢下點都唔算攞命掛
街場平時既危險踼人飛腳其實仲多

今次個攔截危險只有50%

但係普通攔截頭落地都係好傷
其實帶波果個自己都收唔到,我覺得防守果個冇心,大家五五波有少少打斜所以先出呢個不幸畫面
係無犯規咁又點

咁真係進攻果個ON9

喂正常追波咋wo

同埋我個point係條撚樣啲反應,真係唔小心整到人都唔係咁既反應呀?

唔撚洗理d on9啦
輕微碰撞者 系條友失重心自己跌
輕微碰撞者 系條友失重心自己跌

系你老母咩 字都唔識打
其實帶波果個自己都收唔到,我覺得防守果個冇心,大家五五波有少少打斜所以先出呢個不幸畫面

冇心會做果個肉酸WFC反應?

係無犯規咁又點

咁真係進攻果個ON9

喂正常追波咋wo

條仆街個態度擺明有心, 仲有人護航係咩玩法

真係唔撚知護航啲人係乜撚野事

可能呢啲人平時踢街場都係咁撚無品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞